2777
2789
عنوان

مامانای مرداد93بفرماییدتو....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 285303 بازدید | 40070 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام تاپیک جدید مبارککککککککککککککککککککککک

فاطمه سما ........25 سال ... لیسانس پیراپزشکی .....تهران ..... اولی .... 5 ابان ولی لقاحم دیرتر بود ..... دکتر شهلا اسرافیلی ..... 70% دختر
الینا کوچولو ... یکی یه دونه مامان و بابا... معجزه زندگیمون 22مرداد زمینی شد.... ممنون یا باب الحوائج علی اصغر (ع)
من رفتم صادقیه
پیش دکتر معصومه ملکی ... فلوشیپ حاملگی زنان هست .... خیلی دقیق سونو میکرد

همراهم راه میداد ... خیلی هم خوش اخلاق بودن
الینا کوچولو ... یکی یه دونه مامان و بابا... معجزه زندگیمون 22مرداد زمینی شد.... ممنون یا باب الحوائج علی اصغر (ع)
سلام شب همگی به خیر و خوشی
راستی تاپیک سیسمونی هم مبارکا باشه
سلام دستدوزک های نمدی آماده پذیرش سفارشات شما شامل : انواع آویزهای اسم حلقه های نمدی تزیینات مناسب سیمونی و جهیزیه آشپزخانه و پزیرایی
مرسی دلینا جان داشتم تاپیک سیسمونی رو می دیدم
سلام دستدوزک های نمدی آماده پذیرش سفارشات شما شامل : انواع آویزهای اسم حلقه های نمدی تزیینات مناسب سیمونی و جهیزیه آشپزخانه و پزیرایی