2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم عکس بفرستم بی زحمت میگین؟؟

زیاد حرفه ای نیستم ، بفرست عزیزم

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
ازمایش ۴۰۰ شد البته من ازاد بودم دفترچه ندارم

مرسی عزیزم پس کلا۸۰۰ شده

چقدگرون اخه😐

ایشالاباسلامتی ب دنیابیادگلم😍😘

کاش میشدتوان تی جنسیت وبگن بهمون 

دل تودلمون نیست واسه جنسیت نینیامون🥺

🫀👶🧿
بخدا ۳۵۰ دادم دارو ۱۰۴ تومن دادم ویزیت 

والامن یکسال اقدام بودم تواین یکسال هرماه هزینه سونوو ازمایش وقرص وویزیت و امپولم ماهی دوسه تومن میشد 

الانم ک باردارشدم گفتم راحت شدم ازخرجا خرجای دیگ ریخت سرم😐😐

🫀👶🧿
فقط عکس کله و گردنشو گرفت نمیدونم چرا

معمولا چندتا عکس میگیرن از چند نما

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
والامن یکسال اقدام بودم تواین یکسال هرماه هزینه سونوو ازمایش وقرص وویزیت و امپولم ماهی دوسه تومن میش ...

ن هزینه ها بالاس حالا خداروشکر من یبار رفتم دکتر باردارشدم وگرنه سخته تو این گرونی همش خرج کنی خدا ایشالا بچمونو سالم بزاره تو دامنمون

نه هنوز که آنومالی نرفتم ولی به نظر خودم خیلی واضحه، هیچکسم تاحالا خلافشو بهم نگفته همم خوابشو دیدن ...

وای من نمیدونم تهه دل ادم میگ جنسیت یچی هست ولی من ب تهه دلم گوش نمیدم😁

میترسم دل ببندم یچی تیگ بشه

فقط زودبفهمم دل تودلم نیست😁

🫀👶🧿