razgol_jigar مدیر عضویت: 1399/04/15 تعداد پست: 992 عنوان بچها عکس سونو ان تی مو بزارم جنسیتو میگین | مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 91 پست دو روز پیش سونو ان تی دادم جنسیت مشخص نشد و بهم نگفت میاین جنسیتو بهم بگین از رو عکس سونو؟؟ 1401/10/29 | 10:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
razgol_jigar مدیر استارتر عضویت: 1399/04/15 تعداد پست: 992 منم عکس بفرستم بی زحمت میگین؟؟ بفرس تا بچها بگن من سر درنمیارم
razgol_jigar مدیر استارتر عضویت: 1399/04/15 تعداد پست: 992 عزیزم تعداد انگشتهای جنین رو هم گفتن بهت،?اخه بعضیا میگن تو ان تی نگفت چیزی ولی دکتر بهم گفت تو این سن سالمه
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22909 منم عکس بفرستم بی زحمت میگین؟؟ زیاد حرفه ای نیستم ، بفرست عزیزم آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
razgol_jigar مدیر استارتر عضویت: 1399/04/15 تعداد پست: 992 ازمایشش چقدرشد؟ ممنون گلم؟میخواسم برنامه ریزی کنم ببینم چقدرمیشه ازمایش ۴۰۰ شد البته من ازاد بودم دفترچه ندارم
حدیث_سابق۷۷ عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 4362 ازمایش ۴۰۰ شد البته من ازاد بودم دفترچه ندارم مرسی عزیزم پس کلا۸۰۰ شدهچقدگرون اخه😐ایشالاباسلامتی ب دنیابیادگلم😍😘کاش میشدتوان تی جنسیت وبگن بهمون دل تودلمون نیست واسه جنسیت نینیامون🥺 🫀👶🧿
razgol_jigar مدیر استارتر عضویت: 1399/04/15 تعداد پست: 992 مرسی عزیزم پس کلا۸۰۰ شده چقدگرون اخه😐 ایشالاباسلامتی ب دنیابیادگلم😍😘 کاش میشدتوان تی جنسیت وبگ ... بخدا ۳۵۰ دادم دارو ۱۰۴ تومن دادم ویزیت
حدیث_سابق۷۷ عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 4362 بخدا ۳۵۰ دادم دارو ۱۰۴ تومن دادم ویزیت والامن یکسال اقدام بودم تواین یکسال هرماه هزینه سونوو ازمایش وقرص وویزیت و امپولم ماهی دوسه تومن میشد الانم ک باردارشدم گفتم راحت شدم ازخرجا خرجای دیگ ریخت سرم😐😐 🫀👶🧿
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22909 فقط عکس کله و گردنشو گرفت نمیدونم چرا معمولا چندتا عکس میگیرن از چند نما آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
narciso عضویت: 1401/05/08 تعداد پست: 1727 مرسی عزیزم پس کلا۸۰۰ شده چقدگرون اخه😐 ایشالاباسلامتی ب دنیابیادگلم😍😘 کاش میشدتوان تی جنسیت وبگ ... به من گفت
حدیث_سابق۷۷ عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 4362 به من گفت همونی ک توان تی گف انومالی هم تائیدش کرد؟ 🫀👶🧿
razgol_jigar مدیر استارتر عضویت: 1399/04/15 تعداد پست: 992 والامن یکسال اقدام بودم تواین یکسال هرماه هزینه سونوو ازمایش وقرص وویزیت و امپولم ماهی دوسه تومن میش ... ن هزینه ها بالاس حالا خداروشکر من یبار رفتم دکتر باردارشدم وگرنه سخته تو این گرونی همش خرج کنی خدا ایشالا بچمونو سالم بزاره تو دامنمون
narciso عضویت: 1401/05/08 تعداد پست: 1727 همونی ک توان تی گف انومالی هم تائیدش کرد؟ نه هنوز که آنومالی نرفتم ولی به نظر خودم خیلی واضحه، هیچکسم تاحالا خلافشو بهم نگفته همم خوابشو دیدن برام 😂
حدیث_سابق۷۷ عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 4362 ن هزینه ها بالاس حالا خداروشکر من یبار رفتم دکتر باردارشدم وگرنه سخته تو این گرونی همش خرج کنی خدا ا ... خداروشکر ایشالاهمه بدون خرج ودوادکتر باردارشن خیلی سخت شده 🫀👶🧿
razgol_jigar مدیر استارتر عضویت: 1399/04/15 تعداد پست: 992 به من گفت من ۴ تا رانی و بیسکوییت خوردم بچه اصلا پاهاشو باز نکرد دیده نشد
حدیث_سابق۷۷ عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 4362 نه هنوز که آنومالی نرفتم ولی به نظر خودم خیلی واضحه، هیچکسم تاحالا خلافشو بهم نگفته همم خوابشو دیدن ... وای من نمیدونم تهه دل ادم میگ جنسیت یچی هست ولی من ب تهه دلم گوش نمیدم😁میترسم دل ببندم یچی تیگ بشهفقط زودبفهمم دل تودلم نیست😁 🫀👶🧿