2777
2789
عنوان

تعبیر خواب بیاید خیلی میترسم🥲😪

1544 بازدید | 9 پست

سلام من همین الان از خواب بیدار شدم 

خواب دیدم تویه جنگل هستیم هی شیر ها به ما حمله میکنین انگاری یه اردوی گروهی بود بعضی هارو نمیشناختم و اونایی هم که میشناختم همشون ادمایی بودن که واقعا دوسشون دارم بعد انقدر شیر ها به ما حمله کردن ما مجبور شدیم بیایم یه جایی از اونجا بپرسم پایین موقع پریدنمون باران اومد و توی باران گندم هم بود یعنی اب و گندم میبارید بعد یکی بلند گفت به راستی که موقع مرگ گندم از آسمان میبارد پریدم پایین قشنگ حس میکردم با تموم وجودم پایین اومدن رو و سالم موندم بعدشم از خواب بیدارشدم

من هر وقت خواب میبینم خودم میفهمم که خوابه اما این سری قشنگ با تموم وجودم حسش کردم.

با همسرمم قهرم امکان داره برای اون باشه 

لطفا جواب بدین مرسی🌻

از تمام این دنیا فقط یه بچه میخوام یه بچه تا خوشبختیم کامل بشه به امید نصب تیکر بارداریم 😍۱۴۰۱/۱۲/۱۳ من از اسفند ماه میخوام رژیم جدی بگیرم و ورزش کنم و از وزن ۱۰۵ به ۷۰ برسم انشالا موفق بشم 💯👩‍🌾١٤٠٢/١/٣٠به وزن ٩٩ كيلو رسيدم دوسال کاربر خاموش بودم🌻به خودم گفتم هر وقت باردار شدی عضو میشی اما خوب دیگه طاقت نیوردم و عضو شدم امیدوارم به زودی هم باردار بشم🌻🤰🤱🌻🌻لطفا باهم مهربون باشیم 🌻🌻من به امسال امیدوار🌻🌻صبا-جون۴ سابقم🌻🌻
بچها یسوال شرمنده اسی جانم حلال کن استخاره ازدواج زدم یکی انلاین بد اومد یکی ام یه خانمه تو سایت گر ...

استخاره حضوری برو بگیر

از تمام این دنیا فقط یه بچه میخوام یه بچه تا خوشبختیم کامل بشه به امید نصب تیکر بارداریم 😍۱۴۰۱/۱۲/۱۳ من از اسفند ماه میخوام رژیم جدی بگیرم و ورزش کنم و از وزن ۱۰۵ به ۷۰ برسم انشالا موفق بشم 💯👩‍🌾١٤٠٢/١/٣٠به وزن ٩٩ كيلو رسيدم دوسال کاربر خاموش بودم🌻به خودم گفتم هر وقت باردار شدی عضو میشی اما خوب دیگه طاقت نیوردم و عضو شدم امیدوارم به زودی هم باردار بشم🌻🤰🤱🌻🌻لطفا باهم مهربون باشیم 🌻🌻من به امسال امیدوار🌻🌻صبا-جون۴ سابقم🌻🌻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم تعبیزش خوب و خیره . 

اگه اونقدر حقیری که جای بی نام و نشونی مثل اینجا میخوای خودنمایی کنی و تمجید بشنوی . اگر اونقدر زندگیت خرابه که مجبوری اینجا خودتو تخلیه روانی کنی و عقده هات رو به نمایش بذاری .رومن ریپلای نکن بیمار روانی زیاد دیدم تشخیصت برام آسونه . من اینجا یک بی هویتم و ادعایی ندارم هرچی دلت میخواد فکر کن درباره من دفاعی ندارم چون برام فقط سرگرمیه و تو زندگی واقعی چیزی کم ندارم که بخوام اینجا بروز بدم نداشته هام رو. من هستم تا اندازه تجربه خودم کسی ر‌و حمایت عاطفی یا راهنمایی کنم موافقم نیستی که نیستی توهم نظر خودت رو بذار و رد شو .
بنظرم تعبیزش خوب و خیره . 

انشالا تو اینترنت هرچی زدم بد اومد

بچها یسوال شرمنده اسی جانم حلال کن استخاره ازدواج زدم یکی انلاین بد اومد یکی ام یه خانمه تو سایت گر ...

اگه طرفتو دوس داری اصنن استخاره نگیر

برو یه صدقه بده هرچیم انلان و گفته اون خانم‌تو شایت فراموش کن

لطفا🙏برای حفظ ابروم صلوات یا حمد بگید

شیرها ک دشمن هستن . فرار یعنی امنیت 

باران و گندم یعنی لطف الهی و نعمت 

حتی مرگ هم یعنی امنیت و در پناه الهی بودن 

کلا یعنی دشمن داری اما خدا محافظ شماست

اگه اونقدر حقیری که جای بی نام و نشونی مثل اینجا میخوای خودنمایی کنی و تمجید بشنوی . اگر اونقدر زندگیت خرابه که مجبوری اینجا خودتو تخلیه روانی کنی و عقده هات رو به نمایش بذاری .رومن ریپلای نکن بیمار روانی زیاد دیدم تشخیصت برام آسونه . من اینجا یک بی هویتم و ادعایی ندارم هرچی دلت میخواد فکر کن درباره من دفاعی ندارم چون برام فقط سرگرمیه و تو زندگی واقعی چیزی کم ندارم که بخوام اینجا بروز بدم نداشته هام رو. من هستم تا اندازه تجربه خودم کسی ر‌و حمایت عاطفی یا راهنمایی کنم موافقم نیستی که نیستی توهم نظر خودت رو بذار و رد شو .
شیرها ک دشمن هستن . فرار یعنی امنیت  باران و گندم یعنی لطف الهی و نعمت  حتی مرگ هم یعنی ...

ممنونم ازت 😘💐💐

شیر دشمن قدرتمنده ،اما وقتی تعدادش زیاده احتمالا منظور وضع جامعه ست ،پایین پریدن خوب نیست از یه موضوعی ناراحت میشی ،اما از آسمون بارون و گندم بارید خیلی عجیبه شاید رزقتون باشه ،رو آخری مطمعن نیستم

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
شیر دشمن قدرتمنده ،اما وقتی تعدادش زیاده احتمالا منظور وضع جامعه ست ،پایین پریدن خوب نیست از یه موضو ...

مرسی گلم