2777
2789
عنوان

برای بارداری چه ها باید کرد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 22 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله تن گل پسرتون سلامت باشه من اصلا نوشابه مصرف نمیکنم  خیلی استرس دارم ولی همش میترسم ما ...

بیخیال باش منم خیلی وسواس بودم

ولی اگ بخوام دوباره بچه دارشم مثل پسرم حساس نمیشم

هم بچه اذیت میشه هم خودت

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
بیخیال باش منم خیلی وسواس بودم ولی اگ بخوام دوباره بچه دارشم مثل پسرم حساس نمیشم هم بچه اذیت میشه ...

خیلی دوست دارم آرامش داشته باشم اما چ میشه کرد همه میگن فرزند اول سخته 

منم هزارتا فکر دارم میکنم تو تربیت تو خوراکی تو زایمان طبیعی یا سزارین اصلا نمیدونم کدوم خوبه 

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
خیلی دوست دارم آرامش داشته باشم اما چ میشه کرد همه میگن فرزند اول سخته  منم هزارتا فکر دارم می ...

همین غذای سالم و ویتامین بخوری بقیش بسپر دست خدا

من ک سزارین شدم خیلی راضیم بازم بستگی به خودت داره من از اول از طبیعی میترسیدم و زیر بارش نمیرفتم

همسرتم ازمایش داده؟

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
همین غذای سالم و ویتامین بخوری بقیش بسپر دست خدا من ک سزارین شدم خیلی راضیم بازم بستگی به خودت داره ...

چکاپ کامل انجام داده همسرم

فقط سیگار میکشه ک دکترم تاکید کرد ک بگم سیگار ترک کنه یا کمتر کنه تا اسپرم سالم تری داشته باشه

خیلی ها میگفتن ک برید دکتر برای اینکه خودتون تعیین کنید فرزندتون جنسیتش چی باشه اما اونم میترسم 

خواستم اطلاعاتم ببرم بالا تا نظر دیگران هم بدونم

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
چکاپ کامل انجام داده همسرم فقط سیگار میکشه ک دکترم تاکید کرد ک بگم سیگار ترک کنه یا کمتر کنه تا اسپ ...

رژیمایی که دکترا میدن اصلا معتبر نیستن برا جنسیت

بچه سالم باشع فرد مهمی تو جامعه بشه جنسیتش فرق نداره

رژیمایی که دکترا میدن اصلا معتبر نیستن برا جنسیت بچه سالم باشع فرد مهمی تو جامعه بشه جنسیتش فرق ندا ...

منم دوست ندارم دخالت کنم تو کار خدا