2777
2789
عنوان

برای بارداری چه ها باید کرد؟

150 بازدید | 22 پست

دوستان ما میخوایم اقدام کنیم 

آزمایش ها و سونوگرافی های قبل بارداری انجام دادم

بیشتر دوست دارم نظراتتون بدونم که چه غذاهایی باید استفاده کرد برای سالم تر بودن فرزند و پرپشت شدن موهاش و زیبایی و چندقلویی و این چیزا‌...

لطفا لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم 

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غذاهای خوب بخور

ولی خوب ۹۰درصد ژنتیکه

دوقولوهم اگه ارثی دارین امکانش هس

هرچندمنم ارثی داشتم ولی یه دونه اس

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
غذاهای خوب بخور ولی خوب ۹۰درصد ژنتیکه دوقولوهم اگه ارثی دارین امکانش هس هرچندمنم ارثی داشتم ولی ی ...

من همسرم عموهاش دوقلو هستن 

تاثیر داره؟

ما چون میخواستیم اقدام کنیم من تقریبا ۵ماهه که رژیم غذایی بردم سمت سالم خوری و کم کردن وزن با اینکه خیلی اضافه وزن نداشتم ۵کیلو بود ک کم کردم

چه غذاهایی مفید تر هست به نظرتون؟شما فرزند دارید؟

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
نه میگن تا ۱ سال طبیعیه ۴ ساله جلوگیری کردم

آزمایشات بارداری انجام دادید؟

انشالله به زودی باردار بشید 

من همسرم عموهاش دوقلو هستن  تاثیر داره؟ ما چون میخواستیم اقدام کنیم من تقریبا ۵ماهه که رژیم غ ...

ارث دوقولوی میگن از سمت زنه دیگه ببین دارین یانه

بله یه فرزند پسر دارم

سبزیجات لبنیات ....

فست فود و نوشابه اینا خیلی کم کن

من ویتامین ای ودی امگا۳ اسیدفولیک هم قبل بارداری میخوردم

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
اره ازمایش و سونو رو رفتم

من هنوز اقدام نکردم دکترم گفت تا ۳ماه باید تحت نظر باشی و بعدش اقدام انجام بدی

ارث دوقولوی میگن از سمت زنه دیگه ببین دارین یانه بله یه فرزند پسر دارم سبزیجات لبنیات .... فست فو ...

انشالله تن گل پسرتون سلامت باشه

من اصلا نوشابه مصرف نمیکنم 

خیلی استرس دارم ولی همش میترسم مادر باید چ جوری باشه از لحاظ خورد و خوراک و تربیتی و این چیزا