2777
2789

راهنمایی میخوام 

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برای مرخصی ۶ ماه به ۹ ماه شکایت کردم از سازمان تامین اجتماعی 

منم از سازمان تامین شکایت دارم

میشه بگی دقیقا باید کجا برم

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
منم از سازمان تامین شکایت دارم میشه بگی دقیقا باید کجا برم

من رفتم دیوان عدالت اداری اونجا عریضه نویس داشتن و نامه آماده بود ی سری از مدارک باید کپی برابر اصل می‌بردم 

مثل کارت ملی حکم کارگزینی محل کارم

کپی شناسنامه خودم و همسرم و گواهی تولد فرزندم نامه پزشک برای استعلاجی زایمان 

ی عریضه ضمیمه نوشتم اونجا تمبر خریدم و ارسال کردم

الحمدلله رب العالمین ...
من رفتم دیوان عدالت اداری اونجا عریضه نویس داشتن و نامه آماده بود ی سری از مدارک باید کپی برابر اصل ...

اها خود دیوان رفتی؟؟شهرما دیوان نداره

من رفتم دیوان عدالت اداری اونجا عریضه نویس داشتن و نامه آماده بود ی سری از مدارک باید کپی برابر اصل ...

چقدر بعدش جوابش اومد؟؟

عزیزم من از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت کردم الان حدود ۸ ماهه از طریق سایت ثنا پیگیری میکنم ولی هنوز رای صادر نکردن بنظرتون باید حضوری برم؟؟

عزیزم من از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت کردم الان حدود ۸ ماهه از طریق سایت ثنا پیگیری میکنم ولی هنوز ...

چرا دیوان نرفتی ؟

البته الان که دیگه اکثر ارگانها پذیرفتن مرخصی ۹ ماه رو 

الحمدلله رب العالمین ...