2777
2789
عنوان

با این شرایطم بچه بیارم یانه

345 بازدید | 31 پست

از همون اول دلم بچه میخواست ولی همش فکرم درگیره

شوهرم ادم خوبیه اخلاق داره صبرش زیاده عصبانی بشه زود اشتی و‌معذرت خواهس میکنه دست و دلبازه دوسم داره ولی مشکل بزرگش سیگار و‌مشرروبه که هروقت با دوستاش میره بیزون و یا مهمونی ذارن میخوره

ولی من برعکس نه از این موارد دیدم نه هم شنیدم 

از یه طرف دوست ندارم از یه ادم مشروب خور بچه دارشم از یه طرف میگم تاکی؟؟از یه طرف میگم اگه دراینده بچم بگه چرا منو بدنیا اوردی چی حوابشو بدم

خودمم هیلی دوست دارم بچم سربه راه و صالح باشه و یار امام زمان ولی باباش که🥺😞😞...میدونم نطفه باید پاک باشه ولی اخه مگه من دل ندارم 💔

نگید چرا باهاش ازدواج کردی چون من نمیدونستم بعد عقدم که متوحه شدم خودم پامو تو یک کفش کردم طلاق میخوام هیچکس حمایتم نکرد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونوقت خودش بچه نمیخواد که تو شرط کنی اگه میخوای بچه دارشیم تو باید پاک شی 

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

مشکل حادی نیست،اگه ترک کنه خوبه

‏یه بار یکی حرف قشنگی زد سطح و کلاس یک خانواده رو پول تعیین نمی کنه. رفتار مردهای اون خانواده با زن های اون خانواده تعیین می کنه که چقدر با کلاس یا بی کلاس اند😊👌       

الان مشکلت اینه واقعا ؟ بابای من هم سیگار میکشه هپ مشروب میخوره بهترین بابای دنیاست همیشه خداروشکر کردم باباتش چه ایرادی داره مگه وقتی اخلاقش خوبه

اینجا جاییه که خجالت نمیکشم بگم منم نیاز دارم کسی عاشقم بشه نیاز به لمس و محبت دارم نیاز به شنیدن حرف های عاشقانه دارم  دلم میخواد ازدواج کنم اما کسی عاشقم نمیشه 

چند وقته عروسی کردی؟

منم دوست ندارم بچه بیارم چون شوهرم قبلا یواشکی سیگار میکشید و بارها بهش اعتماد کردم اما باز متوجه میشدم بازم کشیده.

الانم میگه نمیکشه اما من اعتماد ندارم.

و اینکه سرد مزاحم هست ☹️😕

منم شوهرم اینطوریه و بچه دار هم شدم من فکر میکنم خودت امادگی مادر شدن رو نداری چون تربیت بیشتر دست مادره و اینکه اطرافیانم میبینم خانواده های مذهبی ولی بچه هاشون اهل همه چی هم هستن  هیچ تضمینی وجود نداره