2777
2789
آره عزیزم امسال خیلی میاد😭اونم از نوع شدید😭

هعی خدا خودش رحم کنه خیلی وحشتناکه من کرجم ی بار اینجا زلزله اومد از زندگی افتادیم ملت تو اون هوا چادر زدن تو کوچه خوابیدن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام همشهری ،منم فامیل زیاد دارم خوی،وقتی شنیدم خیلی ناراحت شدم،امسال خوی کلا زلزله بارونه،انشالله که هیچی نمیشه

آلبالو قرمز سابق،امروز صبح کاربریمو تعلیق کردن😁الان بعدظهر درخدمتتونم بایه کاربری دیگه،روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گزشت💔😔
ن دیگه نترس عزیزم من ظهر تنها یودم خونمون طبقه ی سوم فک کردم لحظه آخرمه خیلی ترسیدم بدو بدو رفتم پای ...

وای عزیزم نه من نمیتونم راحت باشم از خونمون که زدیم بیرون الانم از ترس نمیتونم بخوابم.

تابستون که خوی زلزله اومد من خوی بودم شب اومد واااای یجوری زلزله شد کل شیشه ها یه صدای وحشتناکی دادن من سکته کردم،الانم دقیقا حالتونو میفهمم

آلبالو قرمز سابق،امروز صبح کاربریمو تعلیق کردن😁الان بعدظهر درخدمتتونم بایه کاربری دیگه،روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گزشت💔😔
سلام همشهری ،منم فامیل زیاد دارم خوی،وقتی شنیدم خیلی ناراحت شدم،امسال خوی کلا زلزله بارونه،انشالله ک ...

آره عزیزم امسال دیگه از دست این زلزله بخدا آروم و قرار نداریم امروز هم که واویلا😭

تابستون که خوی زلزله اومد من خوی بودم شب اومد واااای یجوری زلزله شد کل شیشه ها یه صدای وحشتناکی دادن ...

آره گلم این از اونم بدتر بود کلا وسایلای خونم همشون شکستن خونه پر از شیشه اس زدیم بیرون.😔😔