2777
2789

مراسم دارن شب ،لباسم کوتاهه ،آرایش و مو هم می‌رم ارایشگاه،مدل مو  و ارایش شیک دارید؟ چاق هم شدم لباسام اندازه نبود،لباس جدید هم نخریدم،یه لباسام بروز اندازه شد😁فردا آبروم نره ؟!یه عالمه وقته عروسی نرفتم ذوق دارم،میترسم خل شم وحشی وار برقصم😁😁آبروم بره 

اخي خوشبخت بشن 

اتفاقای الانت و مشکلات الانت ساله دیگه ی درصدم برات ارزش ندارن ، سال دیگه تمامه مشکلات الانت حل شدن و حتی بعضیاشو یا یادتم نمیاد ، پس از زندگیت لذت ببرو انقدر درگیر مشکلاتت نشو.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اگه تنگه کاش یه لباس مناسب میخریدی..لباست چیه

از صدای گذر آب چنان میفهمم تندتر از آب روان عمرگران میگذرد زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آرزویم اینست آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست💚🙃😍
اگر لباست نو نیست شنیون نکنی بهتره. فقط سشوار ساده که به لباست بیاد. ارایش هم همینطور ساده باشه و اس ...

لباسم نو نیست ولی پاره پوره هم نیست در حد دو سه ساعت یه تولد پوشیدمش سشوار بکنم فقط یعنی ؟احه لباسه با موی بسته بهتره ،چشم اسموکی چه صیغه ایه؟!