دوستان شما موجودات نامرئی دیدید توی روستا یا خونه یا شهر یا هرجا ..🥺😭
💞...انـسـان روح اسـت نـه جـسـد /روح مهم است. نه جسد💋... یک تیکه 🤏..از روح خداوند به من وتمام انسان ها تعلق دارد..🥺 بخاطر همان سعی کنیم کمتر گناه کنیم .. به احترام پروردگار 🤗
💞...انـسـان روح اسـت نـه جـسـد /روح مهم است. نه جسد💋... یک تیکه 🤏..از روح خداوند به من وتمام انسان ها تعلق دارد..🥺 بخاطر همان سعی کنیم کمتر گناه کنیم .. به احترام پروردگار 🤗
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.
یبار رفتم کوه برای گردش با خانوادم صدای گریه می اومد هرچقدر رفتم صدا هم رفت با من یهو به خودم اومدم دیدم تنها وسط کوه دارم گم میشم خلاصه با ترس و لرز فرار کردم