2777
2789

دوستان شما موجودات نامرئی دیدید توی روستا یا خونه یا شهر یا هرجا ..🥺😭

💞...انـسـان روح اسـت نـه جـسـد /روح مهم است. نه جسد💋...  یک تیکه 🤏..از روح خداوند به من وتمام انسان ها تعلق دارد..🥺 بخاطر همان سعی کنیم کمتر گناه کنیم .. به احترام پروردگار 🤗

از موجودات مرئی بیشتر باید ترسید

حالا اگه اینستا پست میذاشتم میگفتم لایک کن ، نمیکردی 😒شوخی زیاد میکنم😁 نه لایک کن نه دلخور شو 🫀                         بله دانشجوی پزشکی هستم .میام اینجا تا از درس دور باشم . میشه لطفا سوال کنکوری نپرسی؟🥺❤️

هیچ وقت ندیدم😐

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت نمیبینمت اما ترسوندیم

تو هم عکس پروفایلت ترسناکه 😏

💞...انـسـان روح اسـت نـه جـسـد /روح مهم است. نه جسد💋...  یک تیکه 🤏..از روح خداوند به من وتمام انسان ها تعلق دارد..🥺 بخاطر همان سعی کنیم کمتر گناه کنیم .. به احترام پروردگار 🤗

ندیدم ولی ترسناک ترین موجودی که دیدم تو بچگی خواهرم بود

لطفا به نام کاربریم گیر نده بعد فک نکن تازه واردم البته فکر تو برام مهم نیس نی نی یار زحمت کشیدن کاربری قبلیم رو ترکوندن همینجوری یه کاربری نوشتم بیاره بعدشم من مگه باید از شما اجازه بگیرم
نامرئی ک اسمش روشه دیده نمیشه 

جن روح پری اینا 🌝

من فقط یه شب خواب دیدم یه موجود سیاه پوش قد بلند که دهنش باز بود و دندونای سپیدی داشت بهم لبخند شیطانی میزد من فرار کردم رفتم درو بستم  رفتم زیر پتو بعد دیدم پشتم سنگین شد صدای خنده یه زن بود یه حرفایی میزد مثله تهدید که من داشتم گریه میکردم و جیغ میزدم. بنظرتون جن بود؟چون شب قبلش رفته بودم بالای کوه کسی نبود

ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤
ندیدم ولی ترسناک ترین موجودی که دیدم تو بچگی خواهرم بود

😂😂خاهرت