2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با ۹روز لکه بینی قهوه ای و اخلاق بهم ریخته بازم میشه باردار بود؟؟؟بی بی منفیه ۳ روز از موعد گذشته

❤️اللهم عجل لولیک الفرج ....نمیدونم صلاح زندگیم چیه، خدایا تو که الرحم الراحمینی بهترین رو رقم بزن....همیشه روی رحمانیتت حساب کردم...عاشقتم خدا...خدایا شکرت ❤️❤️

سر پسرم عاشق نون بربری و پنیر و کته و سالاد شیرازی بدون پیاز و فلافل بودم تا ۴ ماه خوراکم همین بود. چیز دیگه می خوردم بالا میاوردم.

سر دخترم عاشق کالباس و برگر و سوسیس بودم. خیارشور و گوجه رو میذاشتم لای نون سنگک با ولع تمام میخوردم. به شوهرم تعارف میکردم میگفت نوووش جونت مبارک خودت باشه بخور.

سر جفتشون از مرغ و گوشت بیییییییزار بودم.

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
با ۹روز لکه بینی قهوه ای و اخلاق بهم ریخته بازم میشه باردار بود؟؟؟بی بی منفیه ۳ روز از موعد گذشته

برو از بده.

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
برو از بده.

یعنی میگی امکانش هست؟

❤️اللهم عجل لولیک الفرج ....نمیدونم صلاح زندگیم چیه، خدایا تو که الرحم الراحمینی بهترین رو رقم بزن....همیشه روی رحمانیتت حساب کردم...عاشقتم خدا...خدایا شکرت ❤️❤️
یعنی میگی امکانش هست؟

شاید لکه لانه گزینی هست.

برو از بده خیالت راحت بشه عزیزم.

انسالله خیره

شاید لکه لانه گزینی هست. برو از بده خیالت راحت بشه عزیزم. انسالله خیره

ان شاالله ممنون جواب دادی ،خیلی گیج شدم والا ،ولی غیر از آز هم  راه دیگه ای نیس واقعا