2777
2789
عنوان

جاری نفرت انگیز

515 بازدید | 12 پست

جاریم مدتیه همش با همسرم تیکوتاک میزنه از شوهرش متنفره،ولی دائم پروفایلای عاشقونه میزاره وقتایی که هنسرم بهش کم محلی میکنهاون پروفایل غمگین میزاره که چرا با مننمیسازی و فلان

همسرمم حس میکنم از این کارای اون بدش نمیاد قضیه اش طولانیه

بنظرتون چه مدل پروفایلایی بزارم که تیکه بندازم انقد دم دستی نباشه یا مثلا نامحسوس بگم حتما کمبود داری که دنبال مردای دیگه هستی

یا چی

دارم از نفرت خفه میشم

خواهشاپاسخ بدید

کاش خدا نگاهم کنه

شاید برای شوهرش میزاره چرا به خودت گرفتی

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید برای شوهرش میزاره چرا به خودت گرفتی

به خودم که نگرفتم به شوهرم گرفتم 

مطمئنم عاشق نیس میخاد منو اذیت کنه 

ولی خوب خودشو کوچیک میکنه منم میخام قهوه ایش کنم

کاش خدا نگاهم کنه

پروفایل چرااا؟ توی جمع ک شوهرت باشه . اونم باشه زبونی غیر مستقیم بگو . حرف خیانت بنداز وسط بعد بچسبون ب زنه شوهر داره هرز رفته و مردی ک زندگیشو بخاطر اون هرزه از دست داده و خلااااص . داستان جور کن

اس ولش کن اگر بفهمه نقطه ضعف دادی دستش بدتر اذیتت میکنه بی تفاوت باش بهش

سلام 😂😂😂نمیدونم چی بنویسم 😂😂اسمم آش دوغه 😂😂پروفایلم دوتا قابلمه هست دلت خواست بگو 😂😋نگید چرا زرد بعضی جاها زرد درست میکنن 😂دیدار یار عاشق دانی چه ذوق دارد مانند ابری که دربیابان برتشنه ای ببارد 😂نمیدونم چرا یه دفعه این شعر اومد تو ذهنم 😂من مدافع مادرشوهر وخواهرشوهرم 😂😂فرارررررررر💃💃💃💃💃💃الکی گفتم 😂😂😂😋آخه اینجا همه طرفدار عروسن 😂ولی من طرفدار حقم .دوستدار شما آش دوغ 😂💖💔راستی عکس پروفایلم از خودم نیست از اینترنت گرفتم 😂اگ شاد شدی یه صلوات بفرس😛😛😛کجا بفرستو وبرو 🤣