2777
2789
عنوان

شما چی فکر میکنید؟

291 بازدید | 11 پست

من برای تحقیق و پژوهش در رابطه با یه فیلم مستند وارد این سایت شدم ازین جهت بسیاری از کامنت ها رو هم مشارکت میکنم و هم دقیق تر رصد میکنم..!

بیشترین دریافتی من مواجهه با راهکارهای خانم هاست..به نظر میرسه بیشترین کنش ها در رابطه با بعد زناشوییه و واکنش ها عموما دعوت به مقابله ست...به لحاظ روانشناختی اینطور بر میاد که اکثرا (نه همه ی مطلق)هر آن چیزی که در توان خودشون(از واژه ی جرات استفاده نمیکنم)نیست رو از زن راوی طلب میکنند..

زن با استیصال از موقعیت احتمالیش رنجیده خاطر هست تاپیک میزنه 

واکنش ها غالبا همین ۳ نوع هست

دعوت به مقابله

رها کردن، دعوت به آرامش 

فحاشی به قسمت آسیب رسان داستان ولو همسر طرف!!!

این دو گزینه به لحاظ طیف رفتاری همون افرادی ان که یارای پیشنهادات خودشون رو ندارن و انگار بلند بلند خواسته های خودشون رو فکر میکنن..

شما چی فکر میکنید؟

آن خط سوم منم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از داده های آماری تحقیق بله!

خب اشتباه کردید. کافیه یه آمار بگیرید اکثرشون سنشون کمه یا تو سن پایین ازدواج کردن تحصیلات هم ندارن. 

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

خب اشتباه کردید. کافیه یه آمار بگیرید اکثرشون سنشون کمه یا تو سن پایین ازدواج کردن تحصیلات هم ندارن. ...

اره دقیقا .. اکثرا بچه مدرسه ای هستن ..  خیلیاشون درس نخوندن و شوهر کردن تو سن کم .. و عده کثیری مذهبی های افراطی هستن ک اصلا منطق ندارن و شدید بی ادبن و ب همه توهین میکنن ... 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑  کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                      رنگ امضامو عوض کردم صفا کردی؟😁 
خب اشتباه کردید. کافیه یه آمار بگیرید اکثرشون سنشون کمه یا تو سن پایین ازدواج کردن تحصیلات هم ندارن. ...

سنجه ی ما بر همین اساس هست ..داریم مشخصا راجب این سایت صحبت میکنیم و دریافتی ها هم با همین مشخصات و شرایطی که شما میگید برابری میکنه ازین جهت نتیجه گیری چیزیه که گفتم به نظر میرسه..

آن خط سوم منم...
اره دقیقا .. اکثرا بچه مدرسه ای هستن ..  خیلیاشون درس نخوندن و شوهر کردن تو سن کم .. و عده کثیر ...

دقیقاً

[QUOTE=270042745]خب اشتباه کردید. کافیه یه آمار بگیرید اکثرشون سنشون کمه یا تو سن پایین ازدواج کردن تحصیلات هم ندارن. ...[/Q

وا یعنی هر کس تحصیلات ندارن عقل هم ندارن بعضی از اینایی که تا دبیرستان خوندن شاید بخاطر کتابی که خوندن یا تجربه های که داشتن بیشتر بفهمن و انسانیتشون بیشتر باشه

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
سنجه ی ما بر همین اساس هست ..داریم مشخصا راجب این سایت صحبت میکنیم و دریافتی ها هم با همین مشخصات و ...

البته من فک میکنم کلا تو ایران اینجور آدما تعدادشون زیاد باشه و اینجا نمونه کوچیکی از جامعه بیرون .... چی بگم. 

[QUOTE=270042745]خب اشتباه کردید. کافیه یه آمار بگیرید اکثرشون سنشون کمه یا تو سن پایین ازدواج کردن ...

نه لزوما. ولی حضور تو اجتماع، داشتن تحصیلات یا شاغل بودن خیلی تاثیر داره

شما از جایی آمار گرفتین؟

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.