2777
2789
عنوان

خانواده شوهر شما هم تو دورهمیا ممکنه تیکه بندازن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شادلی من جواب که ندم یکی دیگه جواب میده و این برام با ارزشتره ! مثلا خواهر شوهرم نشست جلو یکی از فامیلاشون به تیکه گفت کسی نمیاد کمک مادرم کنه مهمانم داره ! بعد همون فامیل شوهر رفته بود خونشون شسته بودش ! گفته بود هارا که همش تو اشپزخونه مادرته اگه دلسوز مادرتی خودت برو کمکش از خدا بترسین ! یا مثلا پدرشون با دختراش دعواش شد اونان طوری که من بشنوم میگفتن دلت از عروست پره سر ما خالی میکنی ؟ پدر شوهرم هم وقتی منو دید جلو همه اومد طرفم و گفت حرف نداری بابا همین چیزاست که اونا رو ناراحت کرده
شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
۵تا خواهرشوهر دارم وقتی دور هم جمع میشن شروع میکنن چرت و پرت گفتن.منم تک عروسم و البته ساکت.هیچی نمیگم
یکرنگ بمان حتی اگر در دنیایی زندگی میکنی که مردمش برای پررنگ شدن حاضرند هزار رنگ باشند.
گندمک نه ... چوب خدا صدا نداره ... من زن داداش مامانم یعنی زن دایی خودم سالیان سال داییم رو به جون خواهراش مینداخت .. مثلا الکی تو غدای داداشش گوشت نمیذاشت و میگفت خواهرت غذاتو کشیده و ... گذشت و گذشت تا الان که زن داییم متاسفانه داره شیمی درمانی میشه و مشکل داره . البته مادر من از همه میگذره و میبخشه همه رو . اما یبار که داشت سرکتاب باز میکرد یکی بهش گفت یکی تو فامیل دارین همچین مشکلی داره و این بخاطر کارای اشتباهیه که مرتکب شده ! خدا خودش بهتر میدونه چیکار کنه
شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه