2777
2789
عنوان

بیش فعاااالی

710 بازدید | 16 پست

سلام ...

نمی‌دونم چرا دخترم هر چی قرص ریتالین میخوره براش هیچ تاثیری نداره   

هیچی ندیدم از این قرص ای خدااااا 

کمکم کنین

♥️با افتخار معلم هستم ♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به چه دکتری رفتید که بیش فعالی تشخیص داده.چه علائمی داره

بی حوصلگی

بیقرار سر کلاس 

جنب و جوش

پرخاشگری 

ب درس و نوشتن علاقه نداره زود عصبی میشه 

بی احترامی می‌کنه 

توجه و تمرکزش کمه درصورتیکه اگه بشینه خیلی عالی یاد میگیره

♥️با افتخار معلم هستم ♥️

چه علائمی داشته ک تشخیص بیش فعالی خورده؟  دارو رو واسه چه علائمی بهش میدی؟ قرص رو روانشناس تج ...

علایم رو گفتم .

دارو رو برای تمرکز بهش داده ک بازم تاثیر خاصی نداره 

دختر من انکاری خیلی بی تربیت شده ک دکتر گفت اینا رفتارهای ناگهانی هستن 

خیلی برام زشته .

دارو رو روانپزشک تجویز می‌کنه نه روانشناس

♥️با افتخار معلم هستم ♥️

علایم رو گفتم . دارو رو برای تمرکز بهش داده ک بازم تاثیر خاصی نداره  دختر من انکاری خیلی بی ت ...

عزیز به چندجا روانپزشک و روانشناس کاربلد ببرش.بعضی موقع ها از هوش بالای بچه هاست که میان تشخیص الکی پیش فعالی میدن.

دخترت چندسالشه؟

دخترمنم فوق العاده شلوغ و پر سر و صداست هرجا میرم از دستش عاصی میشن و انرژیش تمومی نداره...ولی ماشالله کافیه ی بار براش ی متن بخونه یا ی درسی توضیح بدیم فوری حفظ شده...ی جا خوندم اینجور بچه ها بعضیاشون از هوش زیادشون هست 

ادویه ی جنوبی و خرما با تضمین عطر و طعم دارم     کاربری من   adviye_hanaii@      کانال ایتا      https://eitaa.com/adviye_hanaii91

عزیز به چندجا روانپزشک و روانشناس کاربلد ببرش.بعضی موقع ها از هوش بالای بچه هاست که میان تشخیص الکی ...

ن دختر من اینطوری نیس 

ک کسی رو عاصی کنه اصلا زیاد فضول نیستافقط بعضی حرکات خاصی می‌کنه حرفایی ک‌نباید بزنه میزنه بی احترامی می‌کنه .

از درس و مدرسه بدش میاد 

ولی عاشق موسیقی و نقاشی هست 

ن اینطوری ک ی بار بهش بگی فول بشه نه نیس 

دو سه بار فول میشه 

♥️با افتخار معلم هستم ♥️

ن دختر من اینطوری نیس  ک کسی رو عاصی کنه اصلا زیاد فضول نیستافقط بعضی حرکات خاصی می‌کنه حرفایی ...

الان نزدیک سن بلوغ هستن و این رفتارها توی همه بچه ها طبیعی دیگه خصوصا کسی که پیش فعال باشه..زیاد بهش گیر نده وسعی کن  بهش احترام بزاری...باهاش صمیمی شو تا کم کم خودش سعی کته خودش رو تغیربده

ادویه ی جنوبی و خرما با تضمین عطر و طعم دارم     کاربری من   adviye_hanaii@      کانال ایتا      https://eitaa.com/adviye_hanaii91

فقط باید وقتش پر باشه وسرگرم باشه کلاس هایی ک دوست داره ثبت نامش کن.علایقش رو بشناس و توی اون زمینه بزار پیشرفت کنه

فقط باید وقتش پر باشه وسرگرم باشه کلاس هایی ک دوست داره ثبت نامش کن.علایقش رو بشناس و توی اون زمینه ...

اره دقیقا 

ولی نمی‌دونم چرا ریتالین اثری براش ندارع

♥️با افتخار معلم هستم ♥️

علایم رو گفتم . دارو رو برای تمرکز بهش داده ک بازم تاثیر خاصی نداره  دختر من انکاری خیلی بی ت ...

تشخیص ADHD خیلی دشوار...

ولی متاسفانه الان تا بچه یه کم از شرایط نرمال خارج میشه سریع یه برچسب بیش فعالی میزنن و تمام...

استادمون میگفت دارو برای بیش فعالی آخرین راه چاره س و اونم فقط برای بچه هایی ک تحت هیچ شرایطی نمیشه کنترل کرد رفتاری بیش فعالی و تکانشگری شون رو...

میگفت مشکل از این بچه ها نیست...

مشکل از مدرسه و محیط ک برخورد با اونا رو بلد نیست...

حتماااااا با یه روانشناس خیییییلی کاربلد در ارتباط باشید...

روانپزشک ها آخرین راه درمان بیش فعالی هستن...

تشخیص ADHD خیلی دشوار... ولی متاسفانه الان تا بچه یه کم از شرایط نرمال خارج میشه سریع یه برچسب بیش ...

من دیگه از دستش خسته شدم 

اصلا انگار دیوونه هاست 

نمیشه باهاش حرف زد 

روانی شده انگار

فقط طلبکارانه حرف میزنه 

خدا شاهده بازار نمیتونم باهاش برم 

چرا ؟

چون ک اصلا گوش نمیگیره 

حرف حرف خودشه 

ب همه میپرع

اصلا معلم و پدر و مادر نمی‌شناسه 

ب همه میگه میزنمتون 

اصلا انگار عوض شده 

خدا خودش ب خیر کنه 

زندانی شدیم توی خونه از دست رفتارهای ناگهانیش و غیر قابل کنترلش 

دوست دارم یا من بمیرم یا اون 

خیلی خسته شدم

♥️با افتخار معلم هستم ♥️

من دیگه از دستش خسته شدم  اصلا انگار دیوونه هاست  نمیشه باهاش حرف زد  روانی شده ان ...

میفهمم چی میگین...

ولی  بچه رو هم درک کنید..

دست خودش ک نیست..

سعی کنید حتما هر روز یک ساعت مشخص

مثلا ساعت ۵عصر حدود یک ساعت وقت بازی یا حرف زدن یا درست کردن کیک با هر فعالیتی ک خودش دوست داره رو انجام بدین با هم و تو این یک ساعت حواس تون به هیچ چیز دیگه مثل گوشی نباشه..

حتما قبلش بگین، تایم مادر دختری مون شروع شد..

شاید اولش اصلا جدی تون نگیره..

یا اصلا نخواد اون کارو انجام بده..

ولی فرداش دوباره بگید و کوتاه نیاین...تا اعتماد کنه که واقعا قصد دارید از در دوستی وارد شین..

انرژی ش رو تخلیه کنید

استخر برید..اگه باشگاه دوست داره ثبت نام ش کنید

اگه واقعا بیش فعال باشه..این بچه های  موفقیت های فوق العاده ای تو ورزش کسب میکنن..

ولی بازم احساس میکنم دخترتون حتی اگه بیش فعال باشه، اونقدر هم شدید نیست...

حدس میزنم شاید داروهایی ک استفاده میکنه،اوضاع رو خراب تر کرده...

بهتون توصیه میکنم...دخترتون رو پیش یه روانشناس خوب ببرید و همون اول به روانشناس نگید ک خیلی بیش فعال و....

بگید روانپزشک تشخیص بیش فعالی داده و خودم خیلی مطمئن نیستم و بگید چیزی ک بیشتر براتون چالش ایجاد کرده، علائم اختلال رفتاری ش..نه علائم بیش فعالی...

در ضمن خودتون شرایط رو از قبل از اینکه این رفتار های بچه شروع بشه، مرور کنید

دخترتون کلاس یا جای خاصی نمیرفت؟ 

بیماری یا مرگ یا مشکل خاصی تو نزدیکان تون نبود؟؟؟

احتمال نمیدین کسی به هر شکلی آزار و اذیتی براش ایجاد کرده باشه؟

و مسائلی مثل اینا ک ممکن بچه رو آزار میده..ولی در مورد ش چیزی نگفته...

اینکه میگم تاکید روی بیش فعالی نکنید پیش روانشناس جدید..

چون میخوام اون مشاور اول بچه رو با یه رویکردی بررسی کنه، که بدونه مشکل جای دیگه س یا نه