2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون درمان نداره خودمم دارمش بدون زگیل ذو متاسفانه.فقط باید بدنتو قوی کنی وازاسترس و دود دوری کنی

مگه میشه درمان نداشته باشه خیلی ها میگن ما بعد از مدتی منفی شده تست مون 

چه نوعی دارین شما ؟ 

و اینکه چه درمانی انجام دادین تا الان؟

مگه میشه درمان نداشته باشه خیلی ها میگن ما بعد از مدتی منفی شده تست مون  چه نوعی دارین شما ؟&n ...

از نظر پزشکی درمان نداره فقط باید بدن اونقد تقویت بشه که خودش دفعش کنه.هم اونم موقتی دفع میشه و هروقت دوباره بدن صعیف شد برمیگرده.کسای که میگی هم مطمعنا بدنشون قوی کردن.من یکسال ونیمه زیرنظر پزشکم چک میشم 

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
از نظر پزشکی درمان نداره فقط باید بدن اونقد تقویت بشه که خودش دفعش کنه.هم اونم موقتی دفع میشه و هروق ...

خیلی ها که منفی میشن دیگه مثل بقیه روتین میشه معاینه هاشون نباید تند تند چک بشن تجربیات اینجارو خوندم واینکه اگه واکسن زده بشه بدن رو قوی  میکنه 

نمیدونم والا

خیلی ها که منفی میشن دیگه مثل بقیه روتین میشه معاینه هاشون نباید تند تند چک بشن تجربیات اینجارو خوند ...

نه من هنوز منفی نشدم‌.برامن به سین رسیده.من واکسن ایرانیشو زدم ث.واکسن بدن رو قوی نمیکنه فقط کمک میکنه نوع های دیگه رو نگیری .اگه هزینشو داری خارجیشو بزن شما

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚