2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا جایی که من میدونم کلا دنیا آوردن بچه خوبه تعبیرش

مرسی

من چند بار تو چند ماه گذشته این خوابو دیدم

دو تا بچه دارم و قصد بارداری ندارم

همسرم هم خواب دیده بود

خیلی دوس دارم تعبیرش بدونم چون چند بار تکرار شده

مرسی من چند بار تو چند ماه گذشته این خوابو دیدم دو تا بچه دارم و قصد بارداری ندارم همسرم هم خواب ...

ببین جان خودم وقتی می‌خواستیم کار جدید همسرم رو شروع کنیم قبلش پدرشوهرم که اصلا خبر نداشت، خواب دید من چند تا پسر آوردم براشون اسم های مذهبی گذاشتم. همونجا فهمید داریم یه کاری چیزی شروع میکنیم. 

تعبیرهای اسلامی رو بخون خودت میتونی از بینشون با توجه به شرایط تشخیص بدی کدوم درسته. 

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی
مرسی عزیزم اتفاقا چیزی که گفتین شرایط منم هست حرفتون درسته ممنون🌹

انشاءالله که اگه کار جدیدی دارید شروع میکنید با برکته براتون. کلا ربط به پیشرفت و چیزای خوب داره. انشاءالله خیره و سلامتی. 💕

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی
انشاءالله که اگه کار جدیدی دارید شروع میکنید با برکته براتون. کلا ربط به پیشرفت و چیزای خوب داره. ان ...

فداتون بشم مرسی🌹

ممنون برای دعای زیباتون

یه بیماری هم دارم که  دنبال درمانم و بزودی عمل دارم

دومین عملم هست 

ابا دعای قشنگی که برام کردی خیلی خوشحالم کردی عزیزم❤

ممنون که وقت گذاشتی🌹

فداتون بشم مرسی🌹 ممنون برای دعای زیباتون یه بیماری هم دارم که  دنبال درمانم و بزودی عمل دارم ...

زنده باشید عزیزم. خداروشکر که حس خوب گرفتید. 

امیدوارم خیلی خوب پیش بره درمانتون. 💕