2777
2789
عنوان

یه سوال دارم

327 بازدید | 12 پست

بچه ها من از اسنپ فود میخوام غذا سفارش بدم این عکس رو میاره یعنی ارسالش رایگانه؟

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وایییی توروخدا به همسرت بگو یه داروی یه مرگی یه دردی بمن بده صدتا دکتر رفتم هیچ به هیچی پول پر کردن هم ندارم بش بگو بدبختم بی چارم ن اون طرف دوندونام نمیشه چیزی بجوهم نه اون یکی طرف بگو فقط ازجلو فقط میتونم لقمه رو بجوهم اونم اگه فشار بیارم یک ماه کار دندون هام تموم وهیچی نمیتونم بخورم جز شیرتوش نون رومیجوشونم میخورم ...🥲

قبلا یه نوع قرص نوافن میخوردم خوب میشدم بگو الان که حاملم دیگه کارم تمومه نمیتونم قرص بخورم بگو چکار کنم ۱دونش رو هم ازدردشدیدکشیدم بگو 😓دلم میخاد تریلی روم رد بشه دندونام بیوفته 🥲هوفففف ارزو بدل موندم یه لقمه محکم بجوهم بخورم بفهمم طعم غذا چیه هوففففففففففففففففففف

اگه رویاشوداری پس استعداشم داری:)

یه دختر خانومی هستن 

تو یه روستای دور افتاده زندگی میکنن یکی از اشناها هستن 

بیست سالشونه دختره پدرشون فوت شده با مادرشون زندگی میکنن 

دوتایی میرن راه پله و اینا تمیز میکنن هیچوقت ندیدم برای عید لباس موقر و خوبی تنش باشه بنده خدا 

اگر لباسی دارید ک مناسب باشه ک نمیخواید خواهش میکنم بدید به این دختر ثواب داره 

پول نقد ندید اصلا چون ممکنه شک و شبه به‌وجود بیاد 

اگر خواستید لباسی براشون بفرستید درخواست دوستی بدید تا آدرس بدم بهتون 

دم عیده دل یک نفرم ک شاد بشه کلی برکت میاد تو سفره هاتون

سلام نیلویک تاپیک قبلا گفتی یک گره تو کارت هست خواستم بپرسم باز شد ؟فقط خواستم بپرسم مشکلتون حل شد ؟

سلام عزیزم نه راستش...😔

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
سلام عزیزم نه راستش...😔

متاسفممم

منم مث شما 

الهی خدا برات بسازه

به خوب بودنت ایمان دارم

استغفار زیاد بگو نه اینکه ادم بدی باشی نههههه دور از جونت شما خیلی گلی

راه گشاست...

امیدوارم منم سلامتیم بدست بیارم کارم حل شه

بوس بهت

یک صلوات برای سلامتیم ؟ ممنونم

متاسفممممنم مث شما الهی خدا برات بسازهبه خوب بودنت ایمان دارماستغفار زیاد بگو نه اینکه ادم بدی باشی ...

الهی من فدات بشم عزیزدلم 

والا کار من باید تا قبل عید حل شه برام دعا کن دیگه تموم شه و یه نفس راحت بکشم و از دغدغه ی فکریم کم بشه این مشکلم 

الهی دورت بگردم خوب بودن از خودته فدات بشم من 

چشممم حتما همینکار میکنم حتمااااا

ایشاالله که به حق پنج تن خدا لباس عافیت تنت کنه و همیشه تو سلامتی و شادی ببینمت مهربون من

حسابی نیاز به دعات دارم از بس دلت پاکه مطمئنم خدا روی شما رو زمین نمیذاره

وای منم فرصت ندارممم چ تفاهمیچشم ممنونم

عزیزدلممممم ایشاالله که به خواسته ات برسی و بزودی خبر خوشحالی تو بهم بدی

سلام.وقتتون بخیر ببخشید بی اجازه اومدم تاپیک تونباتوجه ب امضاتون سوالی دارممیتونید از همسر گرامی بپر ...

سلام عزیزم بفرمایید در خدمتم