2777
2789
عنوان

شب موندن بچه ها خونه دوست شون

| مشاهده متن کامل بحث + 990 بازدید | 32 پست
اگرشناخت نداریدادم میترسه بگید دوستشوبیاره خونه شمابمونن شایدبخوان یه شب پیش هم باشن مجردی و رفیق با ...

نه دیگه میگه من برم خونه اون 

چون اون خونه مجردی داره 

البته دختر نیست پسره

يَا رَادَّ مَا قَدْ فَاتَ   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگرشناخت نداریدادم میترسه بگید دوستشوبیاره خونه شمابمونن شایدبخوان یه شب پیش هم باشن مجردی و رفیق با ...

منم از همین میترسم سرش همیشه گرم درس خوندن بوده میترسم بیراهه بره

اگر پسره نزار بره چون جرقه ی شروع عیشو نوش عرق خوری و سیگار میشه .... اما اگر دختره خانوادشو بشناس و ادرس دقیق بگیر بعد برو.... چون دخترا کم خطرترن نسبت ب پسرا

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
نذاشتم بره  الان از دستم دلخوره      عذاب وجدان گرفتم  ولی واقعا با ...

اگر بچت پسره نزار بره هررررررررررر جایی خونه خالی دیدی که همه پسرن شک نکن اونجا مشروب و سیگار و شاید موادم باشه.... من دیدم پسرایی که نماز صبحشون قافل نمیشن مستی تو جونشون افتاده 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
اگر پسره نزار بره چون جرقه ی شروع عیشو نوش عرق خوری و سیگار میشه .... اما اگر دختره خانوادشو بشناس و ...

نه خانواده ش رو نمی شناسم 

فقط میدونم طلاق گرفتن و پدر برا بچه خونه گرفته تنها زندگی میکنه 

همینقدر میدونم 

این حرف خیلی روشنفکرانه به نظر میرسه  منم دوست دارم اینطور فکر کنم    واقعا

حق داری اگه اولش نگران باشی چون از قبل اینطوری فک نمی‌کردی قطعا اگه بخوای میتونی به مرور زمان به همه چی مثبت فک کنی 🤍

🎀

حق داری اگه اولش نگران باشی چون از قبل اینطوری فک نمی‌کردی قطعا اگه بخوای میتونی به مرور زمان به همه ...

نه  اصلا آدم بدبینی نیستم 

خوش بینی زیاد هم خوب نیست

اینکه آدم بیست سال زحمت بکشه و بچه ی درست و سالمش رو بفرسته جایی که،هیچ شناختی نداره     با عقل من جور در نمیاد 

دوست داشتم بی خیال باشم چون این جور زندگی کردن راحت تره     ولی از من بر نمیاد 😉🤍

نه حقیقتا اگر من باشم اجازه نمیدم

مگه خانواده ای که کاملا شناخت دارم و با خود خانم خونه آشنایی نزدیک داشته باشم

خب جامعه واقعا خطرناک شده ، و نوجوون ها خطرناک تر

همون «اایزابل» هستم.