2777
2789

تو این روزا ب جای این ک خوشحال باشم باردارم لذت ببرم کیف کنم

همش تو فکر اینم ک اگر بچم پسر نباشه چی؟!واقعا نمیخوام ناشکری خدارو بکنم

ولی دور بریام ی جوری جو رو ساختن ک فک میکنم باااید بچم پسر باشه،هی میگم وای نکنه دختره و ی استرس و حال بد همه وجودمو میگیره 

دارم افسرده میشم بخدا، بگید من چجوری خودمو آروم کنم،هفته دیگ باید برم ان تی،هنوز خیلی مونده تا جنسیت،من دارم دیوونه میشم،بخدا حرفا و کارای اطرافیا منو انقد ضعیف و حساس کرده،خدااایااااا😭😭😭خودم از خودم بدم میاد ک شدم درگیر این حرفای قدیمی،اما نمیتونم قوی باشم

هورمونات بهم ریخته یکم دوری کن از همه راحت باش 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا پسر باشه یا دختر اصلا ربطی به شما نداره تعیین جنیسیت برای مرد بعدش شما با هیچ حرفی آروم نمیشی تا وقتی خودت نخوای حالا اینقدر پسر داشتن مهم بود چرا نرفتی ای وی اف راحت با خیال راحت استرس هم کمتر 

شب‌هایی در زندگی‌ام بود که خیال می‌کردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد،                 اما صبح شد..

چرا از جنسیت خودت اینقدر میترسی؟اطرافیانت مادر ندارن؟از یه مادر متولد نشدن؟یه خانم که عشق و زندگیشون باشه ندارن؟

بچه یا دختره یا پسر چه فرقی داره ؟؟؟؟؟؟

هرکدوم بود قوی و شجاع و انسان بارش بیار اینقدر ضعیف نباش مردا چکار کردن که زنا نتونستن بکنن ؟اصلا دوتا جنس بدون هم چه معنایی دارن؟

یه نگاهی به افتضاحی که طالبان تو کشور همسایه  راه انداخته بنداز این نتیجه مردسالاری و کنار زدن زن ها از زندگیه 

مگه مثل اونایی؟

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست 

منم اینجوری بودما.. یه حسی ب من میگفت بچم پسره😶 ولی وختی فمیدم دختره بازم خوشحال شدم... وقتی لگد زدناش شروع بشه عاشقش میشی فرقی نمیکنه پسره یا دختره

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗
چرا از جنسیت خودت اینقدر میترسی؟اطرافیانت مادر ندارن؟از یه مادر متولد نشدن؟یه خانم که عشق و زندگیشون ...

والا الان تو این زمونه دخترا بیشتر از پسرا مثل یه کوه پشت خونوادشون وایسادن

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗
پسر ناسالم باشه خدایی نکرده،دلت خنک میشه؟ خوبه خودتم خانمیا🙄🤌

اینجوری قضاوتم نکنید، بخدا بقران اگر من اصلا ذره ای تو این فکرا بودم ، ی حرفایی ی رفتارایی ی برخوردایی دیدم ک الان حال ‌روزم اینه

چرا از جنسیت خودت اینقدر میترسی؟اطرافیانت مادر ندارن؟از یه مادر متولد نشدن؟یه خانم که عشق و زندگیشون ...

بخدا قضاوتم نکنید، من همه این چیزایی ک میگید و میدونم،انقد حرفا و رفتارا اذیتم کردن ک کلا ضعیف شدم تو این مورد ،خودم دارم زجر میکشم انقد حالم بده