2777
2789

تروخدا هرکی اعتقاد نداره نگه چیزی برای دختر خالم میخوام تروخدا الکی تبلیغ نباشه با یه بچه سه ماهه شوهرش ولش کرده خودشم 27هرکی نتیجه دیده و واقعیه بگه ثواب داره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرش رفته پی یک دیگه تو بارداریش از بس دعا و نذر و قران خونده جواب ندیده من خودم خداشاهده ندیدم ولی خیلی ها میگن جواب گرفتن چی میشه مشکل یه بچه و مادرش حل بسه این شرکه یا بزاری تو غم خودش کارش ب گناه و بااین و اون شدن بکشه شما شرک میدونی نیا تمام 

دعا چیه عزیزم تازه مشکلاتتون بیشتر میشه کانال یه خانم سادات هست توی ایتا بهتون میدم دختر خاله به آیدیش پیام بده مشکلشون بگه بهش ختم مجرب و عالی میده ان شاءالله کارش درست میشه

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
دعا چیه عزیزم تازه مشکلاتتون بیشتر میشه کانال یه خانم سادات هست توی ایتا بهتون میدم دختر خاله به آید ...

این ختمهاش خاصه و جواب میگیره به اذن خدا

فرستادم کپی کنید توی ایتا عضو کانال بشید بعد به آیدیشون پیام بدید مشکل رو خلاصه بگن براشون ۲۴ تا ۴۸ ساعت بعد ختم مخصوص میدن