2777
2789
خیلی منومیسوزونه

ببخشید اسی فکر کنم دستم خورد بهت درخواست دوستی دادم شرمنده گلم 🙏وامادرمورد فکری که کردی نه عزیزم کارت درست نیست شما هنوز زندگیتون شروع نشده هنوز ازدواج نکردین میخوای طلاق عاطفی بگیری ؟ اگه تصمیم به ازدواج داری یکم رفتارت رو اصلاح کن واگر میخوای نامزدت احترام بزاره بهت از الان این رفتاری که در پیش گرفتی راهش نیست 

صبرم زیاده اما عمری نمونده باقی💔

اسی چرا اینجوری رفتار میکنی؟منطقی حرف بزن باهاش

با کم محلی اون سمتت نمیاد

مگه نمیگی دوسم داره؟پس ببین کجای کار میلنگه درستش کن

یک زن مقتدر باش که رفتار همسرت رو با سیاست کنترل کنی

اول نامزدی داری جلوش از زدن ماشین به اسم کی حرف میزنی؟اگه کمی صبر داشتی و سیاست همون ماشین بعدا به اسمت میشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم با توجه به اینکه می‌گی کارش سوزوندن توعه و هیچ حرمتی هم بینتون نیست ، چرا می‌خوای باهاش ازدواج کنی ؟؟ اصلا فکر نکن در اینده وضعت بهتر می‌شه ، روز به روز بدبخت‌تر می‌شی . یه نفر رو می‌شناسم که اونم تو همون زمان نامزدی کلی با شوهرش مشکل داشت الان بعد چهل سال زندگی مشترک از شوهرش جدا شد و می‌گفت همون زمان نامزدی باید جدا می‌شدم حماقت کردم .

ناگهان خوابی مرا خواهد ربود🍂🍃