2777
2789
عنوان

کمک😭😅

124 بازدید | 12 پست

سلام‌ خب من ۱۷سالمه خودم فارسم 

با یه پسر آشنا شدم بهش میخورد۲۰ساله باشه  ولی فهمیدم یکسالم ازم کوچیکتره 

خیلی مهربونه قیافشم دوست داشتنیه

تنها مشکلی ک فهمیدم اینه ک افغانیه 

تو عمرم پسری مثلش ندیدم لاشی نیست اصلن هوسی نیست راستش دنبال تن ادم نیست منظورم اینه بااینکه درآمدی نداره برام خرج میکنه راستش من طلاق گرفتم ایشون  پذیرفته میخاد۴ماه دیگه بیادخاستگاری 

چیکارکنم؟خیلی سختی کشیدم اونم از زندگیش گفت مثله من بود نمیخوام دلش بشکنه باید جوابمو همین الان بدم 

یچیزه دیگت ک هست همش میاد دم مدرسمون  دنبالم بهم وابستس 

من نمیدونم عشق چیه حسی ب پسرندارم  ولی میخام ازخداکمک بخام 

شما جای من بودیدچیکارمیکردید

حتی فامیلاوخانوادشم نشون داد همشون شبیه فارسابودن  

۳روزه ولی 

بدرود ای اشتباه فرفری من 😭

جفتتون هنوز دهناتون بو شیر میدن؟

ینی چی ۱۷ و ۱۶؟!؟؟ مگه خاله بازیه://

میشه برای به خوبی و خوشی فارغ‌التحصیل شدنم و قبول شدن در آزمون دستیاری یه صلوات بفرستید 💝😇 اگه خدا بخواد رزیدنت چشم پزشکی آینده💛🦋                                                                   اینجانب یک عدد اینترن خسته😪 که با بند بند سلول های بدنش منتظر فارغ تحصیل شدنه😁 بله انشالا مرداد ماه فارغ‌التحصیل میشم😃 رایج ترین سوالی که از دانشجو های پزشکی پرسیده میشه: چرا نرفتی دندون؟ و اما جواب من: به خدا سوگند که اگر خورشید را در دست راست و ماه را در دست چپم بگذارند(سیس سخنرانی گرفتم 😁) بازم پزشکی رو انتخاب میکنم چرا؟ چون توی این راه با تیکه ای از وجودم (نامزدم) آشنا شدم🙂🌷میشه برای خوشبخت شدنمون و اینکه زودتر کارامون جور بشه بتونیم عروسی بگیریم یه صلوات بفرستی؟👩🏻‍⚕️🧡   امضای بالا رو اصلاح میکنم: فارغ‌التحصیل پزشکی عمومی:) .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجله نکن .سن پسره برای ازدواج خییییلی کمه .افغانی بودنش هیچ مشکلی نداره فقط سنش کمه.

دختر۱۷ساله رو نمیشه با پسر همسنش مقایسه کرد حتی اگر تو پخته باشی اون هنوز بچه اس.

بعد چ عجله ای دارید همینجور باهم بمونید بیشتر بشناسیش ببینی میتونه ی زندگی برات بزاره .باید شرایطش اوکی بشه ک خانوادت هم وقتی اومد جلو قبول کننن