2821
2789

سلام . بین دبیری و یه شغل شرکتی موندم .

حقوق معلما با مدرک کارشناسی چنده الان؟؟؟ میدونم دبیری حقوقش کمتر از معلمیه کلا یه رقم تقریبی بخواهیم بگیم چند میگیرن؟؟؟ خواهش میکنم اگه خودتون معلمید یا کسی رو میشناسید ک معلم باشه بهم بگین حقوقش چنده ؟ 

چون فقط و فقط با مقایسه حقوق ها میتونم به یه نتیجه ای برسم . اینم بگم پول برام مهمه 

حدودا معلم ۸ ۹ تومن میگیره 

خودت به کدوم بیشتر علاقه داری؟ 

شغل شرکتی استخدام رسمیه؟

مـریـم پلنگه🐯پلنگ چـش قـشنگه🐅 تو بی‌نظیری💪 وقتی که خودت هستی🐅🐯می خواهی راز قدرت مرا بدانی؟! هیچ وقت، هیچ کس، واقعا مرا دوست نداشت.....(غاده السمان)

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خب الان معلم و دبیر ها بدون هیچ سابقه ای روی ۶ تومن حقوق میگیرن....ولی خب اینو درنظر داشته باش که صب ...

اره تعطیلیاشون عالیه مخصوصا تابستون ک همش عشق و حاله . منم خیلی شنیدم میگن 6تومن میگیرن ولی نمیدونم چرا اصلا باورم نمیشه مگه میشه اخه؟؟؟ من دورو برم معلم زیاده ولی گفتم سوال شخصیه زشته بپرسم اومدم اینجا هرکی مایل باشه جوابمو بده . شما خودتون هم یه چیزی شنیدین یا واقعا فیش حقوق طرف رو دیدین؟ ب نظرتون این رقم واقعیه؟ 

2825
2823
2791
2779
2792