2777
2789
عنوان

بنظرتون کار درستی کردم تو ۲۶ سالگی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 33 پست
جدی با ۶ ماه؟ من فک کردم حداقل دوسال باید بیمه رد شه

آره اگه میتونی ی کاری کن بیمتو بریزی تا ۱ سال 

بعدم چرا از اول براشون قاطی نکردی؟

برام دعا کنید خوشبخت بشم.الهی در حق خودتون استجابت بشه

منم یه رئیس خاله زنک دارم که بین بقیه رو بهم میزنه همش هم منت حقوق میذاره سر آدم دلم میخواد این دو ماهم تموم شه فقط یه نفس راحت بکشم

دیگه از کار کردن حالم بهم میخوره بس که منت میذاره اونم بدون بیمه

با خدا باش و پادشاهی کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴ماه

راحت برو اداره کار شکایتش کن. حقوقتو کامل میدن فقط یکم دوندگی داره. منم خواهرم تو یه داروخانه کار میکرد بیمه اش کرده بود ولی دکترش خیلی آدم بیشعوری بود، جلو مشتری داد میزد سرش و تحقیرش میکرد خواهرمم ول کرد دیگه نرفت. حقوق اون ماهش هم نداده بود هنوز فک کنم۳تومن حقوقش بود. هرچی گفت حقوقمو بده نداد، شوهرمم رفت باهاش صحبت کرد عین وحشیا پرید بهش. شوهرمم گفت پس با قانون طرفید رفتن شکایت کردن. حالشو جا اوردن جای ۳تومن ۱۶تومن قانون بهش داد. و یه سابقه بد برای صاحبکارش شد

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

بچها به نظرتون یه محیطی دوست داری کار کنی چند بار بری بیای برای استخدامی که دوست داریاونجا کار کنی ولی چون مدرک نداشتی ولی خودتم بدونی که مسیول اونجا راضی برای استخدامیت ولی چون مدرک نداری دستش بستس ولی کمکت کنه که مدرک بگیری ولی هنوز استخدامی ندارن از تهران باید موافقت کنن برای جذب نیرو خودتو کوچیک کردی ؟؟؟

ولی رفتارش به سدت مهربون باشه بالحن بد حرف نزده تاحالا جوری که حس بد بهت دست بده

بچها به نظرتون یه محیطی دوست داری کار کنی چند بار بری بیای برای استخدامی که دوست داریاونجا کار کنی و ...

نه اصلا 

اتفاقا خیلی هم مصمم و با اراده است اون فرد 

نیاز به کار داشتن اصلا خودتو کوچیک کردن نیست

ایول به پیگیری خواهرت

آره نزدیک یک سال دوندگی داشت شوهرمم کمکش داد. اینجور آدمایی رو باید همینکار سرشون بیاری تا آدم بشن

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

نه اصلا  اتفاقا خیلی هم مصمم و با اراده است اون فرد  نیاز به کار داشتن اصلا خودتو کوچیک ...

اخه به شما میگن همون اول باید میومدی بیرون 

فکرشو کنیدمن بارها رفتم

الان یه خانمی گفت ترحم کرده