2777
2789
عنوان

یعنی خیانت کرده؟؟

262 بازدید | 23 پست

سلام

منو نامزدم( بین خودمون که تقریبا خانواده درجریان هستن ) حدود ۲ساله باهمیم .

دیروز که داشتیم باهم تصویری حرف میزدیم میخواست بهم کد واسه فعال کردن بسته اینترنتی رو بگه که چه کدی بزنم 

من گفتم برام نمیاد

بعد خودش هم تصویری حرف میزدیم هم با گوشی خودش کد رو میزد و برام شات فرستاد

امدم که شات و ببینم بین تماس هاش شماره ی نفر بود که اینجوری سیو کرده بود : نرسیدم بهش با دوتا قلب شکسته 

تا بهش گفتم این کیه که اینجوری اسمش تو گوشیت سیو کردی و بهش زنگ زدی همه چی رو پاک کرد شاتی که فرستاده بود تماسی که گرفته بود کلا از گوشیش پاک کرد 

اگ خیانت میکرد میرسید بهش 

اما مشخصع دلش هنوز پیش اونه. 

کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عاشقشه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

حسی ک اون موقع داشتی🥺

ب ما تنبلای مظلوم کاری نداشته باشین🥺انقد پاشو پاشو نکنید واسمون💔خوده خدا وقتی ک ماهارو آفرید با یه لحن خوجل موجل فرمودند:خودااااا والااااا تو نمخواد پاشی دراز بکش عزیزوووم😍تازه یه بالشته اضافیم گذاشت بغلمون🙃😁

هرچی میشه میگن دوستم دوستم اه حالا جالبه نمیزارن دوستاشون دست به گوشیاشون بزنن 😒😒😒

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤