2777
2789
عنوان

جلب محبت شوهر

303 بازدید | 7 پست

اگه با وجود اینکه بدونین شوهرتون در حقتون نامردی کرده و قلبتون رو شکسته چطوری خودتون رو آروم میکنین و اونو به سمت خودتون میکشونین  تا قلبش از عشق شما لبریز بشه(البته بگم خیلی سخته ولی مجبوری اینکارو بکنی که ازین بیشتر ازت دور نشه)

من چرا باید برای کسی که بهم نامردی کرده تلاش کنم تا دور نشه... همچین ادمی دور که سهله باید بره گم بشه

من نیازی نمیبینم برای تلاش و جلب محبت همچین ادمی

چون اینطور محبتش میشه گدایی کردن

لز نظرمن هرکسی باید قلبش چشمش روحش دستاش همه متعهد به یکنفر باشه،،اگر نشد که دیگه نشد... 

خیانت بخشش نداره 

✍️🎻🎼شاعر_ترانه نویس_رقصنده_ترانه سرایی در2دقیقه_ترانه نویسی روی ملودی خاص شما______ترانه نویسی با عنوان سفارشی____ترانه نویسی به چندزبان: تورکی_فارسی_بختیاری_لری____آموزش شعر_ ترانه سرایی_دکلمه_فن بیان__روان خوانی_👩‍🏫🎶🎹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به خدا مجبووووورم.خدا از درد دل من خبر داره

مجبور نیستی... 

اگر خدا دستشو رو کرده واست یعنی یه نشونه س 

یعنی خودتو نجات بده،، 

اگر الان اینکارو نکنی خدا و کائنات به قدری توسط این مرد بهت اسیب میزنه به قدری عذابت میده که خودت عقب بکشی،،، 

پس الان که وضعیت بدترنیست تموم کن

ارزش خودتو حفظ کن

✍️🎻🎼شاعر_ترانه نویس_رقصنده_ترانه سرایی در2دقیقه_ترانه نویسی روی ملودی خاص شما______ترانه نویسی با عنوان سفارشی____ترانه نویسی به چندزبان: تورکی_فارسی_بختیاری_لری____آموزش شعر_ ترانه سرایی_دکلمه_فن بیان__روان خوانی_👩‍🏫🎶🎹
لوند باشی ، مدام چشم بگی ، مادرش خدات باشه ، غذاشم بهترین باشه  😐

همینم مونده بود 😣

مجبور نیستی...  اگر خدا دستشو رو کرده واست یعنی یه نشونه س  یعنی خودتو نجات بده،،  ...

شاید بچه داره

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤