2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین شربت انتی رفلاکس باریج و میشه ب بچه ۹ماهه داد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9341 بازدید | 24 پست
منم مثل تو صد تا دکتر بردم ولی کو تاثیر، من که ادم صبوری بودم تبدیل شدم به یه ادم عصبی اعصاب برام نم ...

عزیزم به مرور زمان خوب میشه. بالاخره بزرگ میشن خودتو اذیت نکن. ان شاالله که زود زود خوب خوب بشه. 

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی؟ 🙏🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد🙏 أَمَّن يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَيَكْشِفُ السُّوءَ
عزیزم به مرور زمان خوب میشه. بالاخره بزرگ میشن خودتو اذیت نکن. ان شاالله که زود زود خوب خوب بشه.&nbs ...

ممنون عزیزم خدا خیرت بده 

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل تو صد تا دکتر بردم ولی کو تاثیر، من که ادم صبوری بودم تبدیل شدم به یه ادم عصبی اعصاب برام نم ...

کاملا میفهممت روانی شدم منم ببین اگر رفلاکسش مونده ازین شربت انتی رفلاکس بهش بده

کاملا میفهممت روانی شدم منم ببین اگر رفلاکسش مونده ازین شربت انتی رفلاکس بهش بده

سلام عزیزم شربت استفاده کردی بچت خوب شد؟ منم بچم رفلاکس داره چند تا دکتر بردم این سری بهش آنتی رفلاکس بی داده بهش چند روزه میدم ولی تاثیری نداره

سلام عزیزم شربت استفاده کردی بچت خوب شد؟ منم بچم رفلاکس داره چند تا دکتر بردم این سری بهش آنتی رفلاک ...

عزیزم شما دادی موثر بود؟ با چه دستوری بهش دادی 

روزی چند بار و چند قطره؟

روز اول سیکل تمام منتظران این گونه است. سعی برای دور بودن از چشم تمام دنیا اولین اقدامشان است تا کسی نپرسد: این ماه هم نشد؟
غذا های باد دار نخور خوب دارو بهش نده رژیم بگیر مخصوص نفخ بچه بعدشم اب با غذا کم بهش بده دارو ها خطر ...

انقد بدم میاد یه نفر اینجوری قضاوت میکنه و حرف میزنه.مادر از شما دلسوز تره .حتما این راهو رفته نتیجه نگرفته که سوال کرده.

روزی ۲بار میدادم ی ۲هفته خوب بود بعدش دیگه تاثیر نداشت مثل قبل شد 

گآهی بخاطر حساسیت به پروتئین گاوی هست.خصوصا شیر و ماست و پنیر و گوشت گاو.دختر من که حتی کیکی بخورم توش شیر باشه تا دوروز بالا میاره