2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدربزرگ خدابیامرزم رفت سنش هم زیادبود.ولی عارضه ی خاصی نداشت خیلی هم دردنداشت فقط چندروزچشمش بستن.ما ...

خدا بیامرزدش جاشون تو بهشت باشه.. 

من نگرانشم  میگم نکنه خیلی درد داشته باشه و...

بعد عمل خودش میتونه کاراشا انجام بده؟؟

پدربزرگ خدابیامرزم رفت سنش هم زیادبود.ولی عارضه ی خاصی نداشت خیلی هم دردنداشت فقط چندروزچشمش بستن.ما ...

مامان منم بنده خدا همش در حال جراحی و... 😔چند وقتیه درگیر سرطان بود..جلسات شیمی درمانی و..تمام شد و خداراشکر خوبه

الان ناخونک چشمش اذیت میکنه و من پیشنهاد دادم برم عمل و چشم پزشکی ‌‌.میترسم اذیت بشه وکارم اشتباه باشه

خدا بیامرزدش جاشون تو بهشت باشه..  من نگرانشم  میگم نکنه خیلی درد داشته باشه و... بعد عم ...

خیلی ممنون.نه بایدچندروزاستراحت کنه براپدربزرگم قطره داده بودتاکیدکرده بودسروقت استفاده کنه .ولی درکل زیادنگران نباش انشالله هرچه سریع ترخوب میشن.درضمن آب هویج هم بعد عمل خیلی خوبه که بخورن

خیلی ممنون.نه بایدچندروزاستراحت کنه براپدربزرگم قطره داده بودتاکیدکرده بودسروقت استفاده کنه .ولی درک ...

فدات بشمممم چشم خیلی ممنونم ممنونم از محبتت😍😘

مامان منم بنده خدا همش در حال جراحی و... 😔چند وقتیه درگیر سرطان بود..جلسات شیمی درمانی و..تمام شد و ...

الهی که به حق فاطمه زهرا زود خوب بشن.نه نترس کارت اشتباه نیست بعد عمل زودخوب میشن