2777
2789
عنوان

چند سیاست که بدردتون میخوره

162 بازدید | 8 پست

یکی از واجباتِ زندگی قدردانی و تشکر از همسرهامون هست.

مثلا اگر خریدی کرد مودبانه ازش تشکر کنیم و بگیم چه سلیقه ی خوبی داره😍

یا وقتی از سرکار برمیگرده بگیم که خیلی ممنون که داری واسه زندگیمون تلاش میکنی یا از زحمتات خیلی متشکرم..

بخش دوم اینه که سعی کنید خونه رو آروم نگه دارین تا همیشه خونه رو به همه جا ترجیح بده..

سعی کنید بچه هاتونو سرگرم کنید تا شلوغ نکنن

به تمیزی خونه و صد البته خودتون اهمیت بدین

از امروز اگر خریدی داشته ازش تشکر کنید و نتیجه ش رو اینجا بگین😍یه جوری تشکر کنید که اعتماد به نفسش بیشتر بشه

رزا هستم زن سوم مختار(به شوخی)عاشق نی نی سایتایام و چند سال خواننده ی خاموش بودم. امیدوارم دوستان خوبی باشیم🌼جنوبی هستم و استقلالی چهار آتیشه!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ممنون که داری واسع زندگیمون تلاش میکنی سیاست نیس پاچه خواری عه! 

سلام خسته نباشی جونم دلم تنگ شده بود واست بهتره 

چون داره وظایف یه مرد رو انجام میده توهم ور میداره که داره لطف میکنه

هر وقت به قدر کافی رنج بکشی متقاعد میشی که      << خودخواهی >> عیب نیست؛ نتیجه گذشت های بیهوده‌ست
😒خیلی خشک وسرده یسال تلاش کردم آدم بشه خودم از آدمیت خارج شدم 

مطمئن باش هر چقدم سرد باشه تحت تاثیرِ این تعریف ها قرار میگیره و خوشحال میشه 

کلا مردا دوست دارن یکی مدام ازشون تعریف کنه ولی نه جوری که خودت کوچیک شی

رزا هستم زن سوم مختار(به شوخی)عاشق نی نی سایتایام و چند سال خواننده ی خاموش بودم. امیدوارم دوستان خوبی باشیم🌼جنوبی هستم و استقلالی چهار آتیشه!
تو ۱۵ سالگی همسر از کجا بیارم

برو سر درسات فنچول

امید به معجزه از خود معجزه مهمتره🌼🌙میبردم دلیل بردم تو بودی، شبی که غصه میخوردم تو بودی، پشت این ادم محکم تو بودی❄
خیلی ممنون که داری واسع زندگیمون تلاش میکنی سیاست نیس پاچه خواری عه!  سلام خسته نباشی جونم دلم ...

بله وظیفشون هست ولی درست نیست انقد قاطعانه بگیم تو وظیفته! این سیاست نیست

بهتره واسه تک تکِ کارا تشکر کرد، اینجوری ادبِ خودت هم ثابت میشه

البته جمله ایی که گفتین هم خوب بود❤