2777
2789

ویپ بین صفر تا 12 میلیگرم نیکوتین داره که قابل انتخابه. دودش زیاد و معادل قلیون هستش.

پاد بیش از 30 میلیگرم نیکوتین داره که باز قابل انتخایه. دودش کمتر و معادل سیگار هستش. اما نیکوتینش خیلی زیادتره.

میتونید دستگاهی رو بگیرد که هر دو قابلیت رو داشته باشه. بسته به نوع استفادتون جویس یا سالت استفاده کنید.

خودتون باید در نهایت انتخاب کنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ویپ بین صفر تا 12 میلیگرم نیکوتین داره که قابل انتخابه. دودش زیاد و معادل قلیون هستش. پاد بیش از 30 ...

بدیش اینه که میگن ریزش داره ویب..از طرفی پاد رو میگن نیکوتینش بالاست ولی خب از یه طرفم من تو سایتا دیدم که پاد رو زده ۲ درصد نیکوتین داره

توو سایتها هست. میتونید آنلاین خرید کنید.

دستگاه های دوکاره غالبا بزرگترن ولی پاد ها خیلی کوچیک هم هست. سایت Vapex رو ببینید. سایت خوبیه و من از اون خرید میکنم همیشه.

پاد 2 درصد نمیدونم منظورتون چیه ولی سالت (مایعی که تووش میریزن) معمولا بالای 20 میلیگرم هستش. واحد درصد رو نمیدونم چیه

شما پیشنهادتون کدومه؟پاد یا ویپ

گفتم اگه با دودش حال میکنید ویپ. من خودم ویپ میکشم. مدل ویپرسو سواگ پی ایکس ۸۰ یه دستگاه دوکاره خوبه. یه بار جویس بگیرید دفعه بعد سالت. هر کدوم خوب بود ادامه بدید.

ریزش مال دستگاه های قدیمی بود. این دستگاه اصلا نداره

عکسشا براتون بارگذاری کردم.همین دستگاه رو گفتید دارید و راضی هستید؟؟؟

بعد باطریش که تمام میشه دوباره باید از کجا بگیریم؟؟؟

چون من دستگاه ویپی ک دیدم شارژ کردنش با برق بود.حالا منظورم اینه که نکنه بعدا باطریش دیگه پیدا نشه.