2777
2789
عنوان

کاش میشد...

88 بازدید | 7 پست

برگردم به ۳ یا ۴ سال پیش ،اونوقت که هنوز امید وار بودم وپر تلاش ،امیدم از دست رفته ،هر جوری میشد تلاش کردم که برسم بهش ولی نشد ...قلبم داره از جا کنده میشه

من سپردم به خودش هر چه خدا میخواهد❤️  "تا لحظه اخر"تا وقتی میشد واسش جنگیدم .میخوام بگم اگر خدا نخواد اگر قسمتش نباشی خودتم بکشی فایده نداره .گرچه خدا یک هدیه بهت میده اما حسرت توی قلبت موندگاره 

نميدونم شايد روزي صدبار از ته دلت آه بكشي و حسرت چيزايي كه دوست داري و تو زندگيت نداري قلبت رو به درد بياره...

شايد هزاربار تلاش كني و نشه!

شايد درست وقتي باهزار زحمت تونستي روي پات بايستي ، زندگي محكمتر از دفعه قبل زمين بزنتت جوري كه اينبار علاوه بر سر زانوهات ، قلبت هم پر از زخم هاي عميق بشه

نميدونم اصلا شايد انقدر نااميد شده باشي كه حتي نتوني قدم اول رو برداري.

شايد.....

ميفهمم...

تمام اين شايد هاي زندگيت رو ميفهمم

اما تو دست از روياهات برندار....

شايد زندگي سختتر از ايني كه هست بشه اما روياهاتو وسط اين سختيا جا نذار!

اصلا بيا يك كاري كنيم

بيا به تعداد سيلي هايي كه اين زندگي بهمون زده و مطمئنا بازم قراره بزنه ، يك رويا داشته باشيم

كه اگه سختيا بيماري باشه تنها درمانش رويا هاي تو سرته.

تو تا وقتي رويا داري زنده اي!

دست از سر روياهات برندار هرچي كه بود!

اخه تو با روياهات همه چيزي و بي اونا هيچي..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین دوست عزیز

من تا جایی که از داستان زندگیت با خبرم دختر شاد و پر انرژی بودی توی خانواده سنتی

یه رابطه نا موفق داشتی

و الان یه خواستگار که در حال آشنایی هستی

عزیزم بنظرم اون رابطه رو فراموش کن

اون اقا به خاطر بدهی های پدرش یا هر چی کشیده کنار بنظرم اصلا عاشق نبوده 

چرا زندگیت رو برای کسی که تموم شده داری هدر می دی

همین خواستگارت رو عاقلانه بشناس و اگه اوکی بود ازدواج کن تا از دست سرکوفت های خانواده هم خلاص بشی (این یک مورد رو منم تجربه کردم روزی هزارتا سرکوفت از مامانم می شنیدم که خودتو بدبخت کردی)

بعدش تو هم دختری با همه استعدادهایی که داشتی

کافیه به خودت تکونی بدی

از رکودی که الان داری خارج بشی همون آدم درونت متولد میشه

نیاز نداری برگردی به چند سال قبل

الانت رو خوب بساز 

نميدونم شايد روزي صدبار از ته دلت آه بكشي و حسرت چيزايي كه دوست داري و تو زندگيت نداري قلبت رو به در ...

ممونم بابت قلب مهربون و حرفای قشنگت عزیزم 

اونروز حالم خوب نبود فقط خوندم و نشد جواب بدم اما میخوام بدونی که حرفات تاثیر گذار بود و برات دعای خیر میکنم

من سپردم به خودش هر چه خدا میخواهد❤️  "تا لحظه اخر"تا وقتی میشد واسش جنگیدم .میخوام بگم اگر خدا نخواد اگر قسمتش نباشی خودتم بکشی فایده نداره .گرچه خدا یک هدیه بهت میده اما حسرت توی قلبت موندگاره 
ببین دوست عزیز من تا جایی که از داستان زندگیت با خبرم دختر شاد و پر انرژی بودی توی خانواده سنتی یه ...

گلم ممنومم که داستانمو خوندی خیلی خوشحالم که یه نفر حقیقت زندگیمو میدونه و کمکم میکنه ،ممنونم بابت قوت قلبت اونروز خیلی پریشون بودم چندین بار نظراتو خوندم و گریه کردم ولی واقعا خواهرانه بود 

دعای خیرم همیشه پشتته 🥰