2777
2789
عنوان

مامانا ی لحظه بیاید

198 بازدید | 20 پست

مامانا دخترم یکسالشه میخوام از تو گوگل فیلم های تربیت بچه و مقاله های تربیت رو  ببینم و نحوه برخورد با بچه حالا راهنمایی میکنید ک چ روانشناسی خوبه یا اینکه فایلهای صوتی کدوم روانشناس رو گوش کنم ممنونم 

والا تا اونجا ک میدونم روانشناسا بلد نیستن بچه تربیت کنن

مثلا میگن بذارین بچه هرکاری میخواد بکنه هیچی بهش نگین تو روحیش تاثیر میذارع بچه اینجوری یه غول میشه ک بعد ب هیچ عنوان نمیتونی کنترلش کنی

نذار از تماشای سقوطت لذت ببرن !پرواز کن : )🕊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براچی کتاب. وروانشناس واین چیزا همون که تا حدی بلدی تربیت بده    من ۳ تا دارم اصلا از کسی راهنمای نخواستم   خدا شکر تربیتشون الان حرف نداره بچهام‌

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   
براچی کتاب. وروانشناس واین چیزا همون که تا حدی بلدی تربیت بده    من ۳ تا دارم اصلا از کسی ...

اخه ی دختر داریم تو فامیل خیلی لوسو جیغ جیغو هست میترسم اصلا پدرو مادرش استیش ندارن از دستش 

اصلا نمیزاره کتاب دستم بگیرم مگر اینکه پادکست گوش کنم ،خب کتاب خوب نمیشناسید؟

اتفاقاً این خانوم دکتر خیلی پادکست می‌ذاره البته بیشتر راجع به بیماریهای کودکان

همیشه غمگین ترین لحظات را عزیزترین کسانمان به ما هدیه میدهند.  
اصلا نمیزاره کتاب دستم بگیرم مگر اینکه پادکست گوش کنم ،خب کتاب خوب نمیشناسید؟

تربیت بدون فریاد

به بچه ها گفتن از بچه ها شنیدن 

این دو تا عالین واقعا

به سرچ کن شاید پادکست یا صوتیشون هم باشه

روز های آینده قطعا بهترین روز ها هستند