2777
2789

مامانایی که سال دیگه فرزندتون کلاس اول میره:

🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊

🕭ما می دونیم که مدارس تهران نصف سال بخاطر آلودگی نصف سال بخاطر سرما   و کرونا و هزار دلیل موجه و ناموجه دیگه تعطیله.

🕭کلاسهای مجازی جز باز کردن پای بچه ها به دنیای  بیکران و غیرقابل کنترل محتواهای غیراستاندارد چیزی نداره.

🔔مدارس ژاپن که پیشروی مدارس هوشمند بودند الان سن استفاده از تکنولوژی رو به بعد از دبستان بردند چون دیدند تماس چشمی، حرکات بدن موقع گفتگو و املای بچه های دبستانی افت کرده با استفاده از تبلت و موبایل و کامپیوتر.

🔔از طرفی محتوای آموزشی مدارس ابتدایی سالهاست که هیچ تغییرِ متناسبی با زمانه نداشته.

🕭همه اینها باعث شده تا من تصمیم بگیرم پسرمو از اول تا ششم home school  کنم

🔔من تصمیم دارم برای پسرم یکسری محتوای آموزشی که مطابق استانداردهای جهانی هست آماده کنم تا دبستان ش رو غنی کنم.

🕭اینجا برنامه های آموزشی مو میگذارم تا مامانایی که دغدغه های منو دارند هم بتونن استفاده کنند.

خوشحال میشم که نظرات و پیشنهادها و انتقادهاتونم در این راستا بشنوم❤🌱

نام کاربری م، motherhood هست. 😊                 اسم پسرم هود نیست😏

منم کلاس اولی دارم و با کمک مشاور تصمیم گرفتم روی مهارت هاش کار کنم. مهارت های به ظاهر ساده اما وقتی میری تو مدرسه ها میبینی ساده ترین ها رو بچه ها بلد نیستن

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم کلاس اولی دارم و با کمک مشاور تصمیم گرفتم روی مهارت هاش کار کنم. مهارت های به ظاهر ساده اما وقتی ...

عزیزم میشه بیشتر توضیح بدی،منم خیلی با بچم کار میکنم با اینکه پیش دبستانی می‌ره ولی خودم کتاب جامع پیش دبستانی گرفتم باهاش کار میکنم،مجموعه کتاب های حواستو جمع کن هم حل میکنه،جدیدا کتاب هوش هم براش گرفتم مناسب سنش،دیگه باید چیکار کنم؟؟

نه ماه انتظار و یک عمر نگرانی،حس ازاد دخترانه را به مهر مادری بخشیدن ،بزرگترین ایثار یک زن است...
عزیزم میشه بیشتر توضیح بدی،منم خیلی با بچم کار میکنم با اینکه پیش دبستانی می‌ره ولی خودم کتاب جامع پ ...

ببین بچه بهرحال اموزش های درسی رو یاد میگیره تو دبستان

ولی مهارت های رفتاری چی؟! کجا به بچه یاد میدن چجوری عطسه کنه. چجوری بند کفش ببنده. لقمه کنه ... مامان ها این کارها رو میکنن اغلب

اگه بچه رو اذیت کردن چکار کنه. باهلش قهر کردن چکار کنه. چجوری دوست پیدا کنه. چجوری خواسته ش رو مطرح کنه. چجوری از خودش دفاع کنه ....

اینا خیلی مهم تره و متاسفانه جایی اموزش داده نمیشه چون حتی اغلب خود پدر مادرها هم هنوز در مسائل ارتباطی و رفتاری شون مشکل دارن 

ببین بچه بهرحال اموزش های درسی رو یاد میگیره تو دبستان ولی مهارت های رفتاری چی؟! کجا به بچه یاد مید ...

میشه اگه دوست داشتی برامون همینجا از برنامه هاتون بگید ،البته خودم تا حدودی رو  رفتارش هم کار کردم ولی خوب خوشحال میشم از شما هم یاد بگیرم،ممنونم از استارتر بخاطر تاپیک مفیدی که زدن

نه ماه انتظار و یک عمر نگرانی،حس ازاد دخترانه را به مهر مادری بخشیدن ،بزرگترین ایثار یک زن است...
میشه اگه دوست داشتی برامون همینجا از برنامه هاتون بگید ،البته خودم تا حدودی رو  رفتارش هم کار ک ...

مشاورش برنامه میده و ما اجرا میکنیم.

البته فکر میکنم تمرین ها بستگی به شرایط کلی بچه ها داره. ولی چشم یه سری هاش رو میگم

کاش میشد اینجا ویس داد

تایپ کردن چقدر سخته🤪

مامانا من یه کوچولو از هدفم توضیح میدم

۱.ما تابع محتوای آموزشی مدرسه هستیم چون بچه ها باید برن مدرسه امتحان بدن و مدرک بگیرند

۲.اما کنارش محتواهای غنی تری میخوایم ایجاد کنیم

۳.برای تعطیلی های پی در پی مدرسه برنامه داشته باشبم و توی تعطیلات بچه ها نگیرن بخوابن زیر پتو و ما بجاشون سر کلاس مجازی شرکت کنیم

۴.من دنبال تشکیل کلاس گروهی هستم از بچه هایی که توی یک لوکیشن هستند تا روزهای تعطیل کنار هم بشینن درس بگیرند

۵.خوبه که بتونیم یه مرکز استعدادیابی ببریم بچه هامونو و برای استعدادشون قدم ویژه ای برداریم

۶.من یه لیست از محتوای فوق برنامه تهیه میکنم و میتونیم اینجا روش بحث کنیم و تا مهر سال دیگه براش آماده بشیم

مامانا من یه کوچولو از هدفم توضیح میدم ۱.ما تابع محتوای آموزشی مدرسه هستیم چون بچه ها باید برن مدرس ...

عزیزم والا روزای تعطبل اسمش تعطیله کار و درس شون بیشتره

چجوری بچه هاتون میخوابن و شما سر کلاس؟!

این اولین قدم هست مهارت مسئولیت پذیری که بچه در قبال ساعت کلاسش احساس وظیفه کنه

سلام عزیزم ،پسر منم سال آینده کلاس اول میره،خوشحال میشم کنار هم باشیم

خیلی خوبه بتونیم اینجا دغدغه ها و برنامه هامون رو مطرح کنیم

عزیزم والا روزای تعطبل اسمش تعطیله کار و درس شون بیشتره چجوری بچه هاتون میخوابن و شما سر کلاس؟! ای ...

ببنید من هنوز بچم نرفته مدرسه.

من خودم معلم خصوصی ریاضیات متوسطه ام.

شاگردای باهوشی دارم که هیچی بارشون نیست از دبستان.

مادرها میگن وقتی کلاس مجازی می شد بچه ها پایبندی به حضور در کلاس آنلاین نداشتند و مادرها حضور داشتند و بعدش با بچه کار میکردند.

من میخوام ساعات کلاس مجازی رو با یک گروهی از همسالان برگزار کنم تا بچه ها بتونن به عشق همدیگه بیدار شن و بشینن سر درس.

الان به فکر آناده کردن یه محیط شبیه کلاس هستم که توی خونه تخته کلاس و میز و نیمکت و یه تلویزیون پخش ِ کلاسهای آنلاین

ببنید من هنوز بچم نرفته مدرسه. من خودم معلم خصوصی ریاضیات متوسطه ام. شاگردای باهوشی دارم که هیچی ب ...

خب همین دیگه اون مامان هایی که بچه شون پایبند کلاس نیستن از اول رو مسائل زفتاری بچه کار نکردن فقط درس براشون مهم بوده.

امیدوارم شما موفق باشید👌❤