2777
2789

بچه ها خانواده هامون درجریانن و هردو راضی هستن قراره هفته بعد بیان رسمیش کنن

خودمون چن روزه برای آشنایی بیشتر باهم در ارتباطیم حرف زدنش خوبه ولی آخرین بازدیداشو بسته و معمولن وسط حرف زدن یهو بهانه میاره میره!!!البته بگم ک من پرحرفی نمیکنم کلن فقط اون چیزی بپرسه جوابشو میدم واسه همین برام عجیبه خودش مشتاقه خودشم یهو میره😐😐بنظرتون کار درستی کردم گفتم بیان؟🥺آخه از همه خاستگارام بیشتر ب دلم نشسته ولی میترسم دختر باز باشه

خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا ازش هیچی نمیپرسی ؟ بپرس تا بشناسی  وقتی یهو رفت بپرس کجا میری یهو؟ یا بهش زنگ بزن  ...

قبل میگه مثلن من برم شام بخورم یا میگه خیلی خوابم میاد 

آخه اطرافیانم ک راهنماییم کردن گفتن اگه از اول مدام سوال پیچش کنی و بهش سخت بگیری منصرف میشه🤦‍♀️🤦‍♀️منم بعد از عمری واقعن از یکی خوشم اومده میترسم از دستش بدم😑

خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید.....

دوست دختر داره

بشر موجودی منطقی نیست، موجودی است منطق تراش. به هر کار دست زد و به هر چه عادت کرد ، سعی میکند برای آن دلیلی بتراشد و عذر و بهانه ای بیاوردوقتی حرف می زنیم، بیشتر میخواهیم خودمان را قانع کنیم تا دیگران را ، کسی که قانع شده باشد ، کسی که به اندیشه های خود ایمان داشته باشد، اصلا حرف نمی زند.
چن وقته آشنایید؟ خب عجله نکن وقتی شک داری.. چند ماه باهم در ارتباط باشید، نه فقط مجازی بیرن برید و.. ...

آشنای دورمون هستن ولی خب کلن یکی دوروزه اجازه گرفته از خانواده ک باهم در ارتباط باشیم

کلن گیجم تو دوراهی بدی قرار گرفتم! اونم انگار خیلی عجله داره زود میخواد رسمیش کنه 🤦‍♀️🤦‍♀️

چند وقته میشناسیش؟و از کجا آشنا شدی باهاش؟

از بچگی میشناسمش پدر بزرگامون یه روستا میشینن

ربطی نداره خیلی ها دوست ندارن آخرین با دیدشون پیدا باشه از جمله خود من 

ینی میشه امید وار بود ک باکس دیگه ای نیست🥲

آره بابا چون واقعا ربطی نداره کل فامیل ما تیک آخرین بازدیدشون برداشتن 

🥰🥰مرسی بابت امید واری دادنت گلم کمی خیالم راحت شد😅

😯😯بنظرت چطور مطمئن شم

تابلو هست فقط باید ب گوشیش دسارسی پیدا کنی

بشر موجودی منطقی نیست، موجودی است منطق تراش. به هر کار دست زد و به هر چه عادت کرد ، سعی میکند برای آن دلیلی بتراشد و عذر و بهانه ای بیاوردوقتی حرف می زنیم، بیشتر میخواهیم خودمان را قانع کنیم تا دیگران را ، کسی که قانع شده باشد ، کسی که به اندیشه های خود ایمان داشته باشد، اصلا حرف نمی زند.