2777
2789

و شما بشنوید...؟من امروز صبح حین خواب یه صدایی اومد...یکی تو خوابم صداش اومد و آیه ای رو ب عربی خوند....حین تلاوتش ا خواب پریدم و اون آیه  وقتی بیدار شدم فقط یه بخش کوچکی ازش یادمه فوری از یادم رفت....

معن کلیش این بود ک ما باد ها و طوفان ها رو میفرستیم و کسی ک محکم و استواره برش غلبه میکنه

یه همچین ترجمه ای بود...دقیق نه ها اما مضمون آیه اینش تو ذهنم مونده....

شما نمیدونید کدوم آیه در این رابطه هست؟

و اصلا تعبیرش چیه؟🥺

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

بیا بهش فکر نکن منم صبح یه خواب بد دیدم 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیا بهش فکر نکن منم صبح یه خواب بد دیدم 

آخه این خواب خیلی عجیب بود.. قشنگ یکی ب عربی داشت آیه ای میخوند و من حتی معنی فارسیش میدونستم

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
آخه این خواب خیلی عجیب بود.. قشنگ یکی ب عربی داشت آیه ای میخوند و من حتی معنی فارسیش میدونستم

منم دیدم ولی فکر نکن بهش معنیش یعنی مشکلاتی به سمتت میاد 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

من تلاوت ندیدم اما یه مرد چی که شال سفید و پیرهن بلند سفید پوشیده بود دیدم بهم گفت اون دستوری که درباره ی سوره ی زلزال ( دستور برگرداندن طلسم به جادوگر و برگرداندن طلسم به خود شخص ) یاد گرفتی علیه این اجرا کن ( و با دستش به خواهرش زنداداشم اشاره کرد 

من حدود چند ماه پیش همچین خوابی دیدم 

خوابمو اما تعریف نمیکنم چون میدونم خیلیا ممکنه محکومم کنن به دروغ گفتن

وقتی ام بیدار شدم مثل شما یکم از خودش و یکم ترجمه اش یادم مونده بود اونم نه خیلی دقیق 

جالب تر اینه به صورت اتفاقی همون آیه رو توی امضای یکی از کاربرا دیدم 

155 ـ قطعاً همه شما را با چیزى از ترس، گرسنگى و کاهش در مال ها وجان ها و میوه ها آزمایش مى کنیم; و بشارت ده به استقامت کنندگان!

156 ـ آنها که هر گاه مصیبتى به ایشان مى رسد، مى گویند: «ما از آن خدائیم; و به سوى او باز مى گردیم»!

157 ـ اینها، همانها هستند که الطاف و رحمت خدا شامل حالشان شده; و آنها هدایت یافتگان هستند

سوره بقره آیات ۱۵۵ تا ۱۵۷

من عاشقی از کمال تو آموزم، بیت و غزل از جمال تو آموزم، در پردهٔ دل خیال تو رقص کند، من رقص خوش از خیال تو آموزم ...

اینجور خواب ها معمولا تعبیرشون واضح و مشخصه

به نظرم یه دلداری یا یه بشارت از طرف خداست

اگه توی سختی هستین و مشکلاتی دارین احتمالا خدا اینجوری خواسته بهتون بشارت بده که مزد صبوری و استقامتتو میگیری 

هرجور خوابو تعبیر کنی همونجوری اتفاق میفته،ایشالا بهترین تعبیر برات اتفاق بیفته🤍

من عاشقی از کمال تو آموزم، بیت و غزل از جمال تو آموزم، در پردهٔ دل خیال تو رقص کند، من رقص خوش از خیال تو آموزم ...