2777
2789
عنوان

تو خدا بیان کمک ،،😭😭😭😭😭😭😭

324 بازدید | 25 پست

دخترم یک هفته آنفولانزا شدید گرفته بود کلی آمپول داور تجویز کردن یکم بهتر شده الان دیروز رفت مدرسه امد ظهر خواب ید عصر گفت نمی تونم راه برم .بردمش دکتر گفت ویروس جدید ‌‌‌‌‌ب عظلاته پا می زنند.طول می کشه تا خوب شه

تقویتش کنید

ماساژ بدین

گرم نگهش دارین

با کمک دو نفری یکم رو پاهاش وایسه هم جلوگیری میکنه از تحلیل عضلات

اگه راه نمیره ممکنه یبوست بگیره توی غذاش روغن زیتون اضافه کنید

خرما و ارده عالیه

نگران نباش خوب میشه 

از استرس هم دورش کنید

بهش اطمینان بدید خوب میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تو این شرایط اصلا نباید میبردیش مدرسه!!!!! مدرسه خودش کلی ویروسه خیلی جاها مدارس انلاین هست

چکار کنم .تو خدا .کسی بود بگیر این ویروس بعد بتونه باز راه بره الان بیدار شد دخترم کلی گریه کردم .منم کلی ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌گریه کردم 

چکار کنم .تو خدا .کسی بود بگیر این ویروس بعد بتونه باز راه بره الان بیدار شد دخترم کلی گریه کردم .من ...

چیزی نیست یجور احساس خستگی و کوفتگی به عضلات میده 

براش صدقه بزار کنار بهش بگو همه این ویروس رو گرفتن چندروزه خوب شدن شما وقتی گریه میکنی اون روحیشو‌از دست میده 

هیچی‌نیس‌عزیزم خودت میبینی چندروز دیگه اوکی میشه حالا ببین