2777
2789
عنوان

تو خدا بیان کمک ،،😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 25 پست
آویشن چی بهش بدم با نبات

آره ضرر نداره آویشن برای سرما خوردگی خوبه

برای پاهاش دوره داره

نترس بچرم‌نترسین 

زیاد راه نره فقط فشار نیاد به پاهاش بهتره

زودتر خوب میشه

آب ولرم بشینه فراموش نکن ماساژ بده

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی نیست یجور احساس خستگی و کوفتگی به عضلات میده  براش صدقه بزار کنار بهش بگو همه این ویروس ر ...

لعنت به من  تمام خواب ها راست در میاد دیشب. خواب دیدم همسرم مرده خورده به دخترم .همش استرس داشتم فکر می کنم چه اتفاقی میقته خورد به دختره 

یکی گفت چهار ماه طول می‌کشه تا راه بره

عزیزم اگه بتونی رگهای اصلیش و ماساژ بدی خیلی خوبه جریان رسانی خون تو پاهاش بهتر بشه بلند میشه از جاش .

مثل کنار رون هاش وپشت زانوهاش و پشت پاشنه پاش یکم نگه دار بعد ول کن تا پاهاش گرم بشه به این کار میگن رگ گیری اگه کسی بلده سه روز صبح ناشتا رگهای هول بچه رو بگیره خوب میشه 

عزیزم اگه بتونی رگهای اصلیش و ماساژ بدی خیلی خوبه جریان رسانی خون تو پاهاش بهتر بشه بلند میشه از جاش ...

با روغن سیاه دانه ماساژش دادم ولی کلی گریه کرد که دست نزن درد. دارم

با روغن سیاه دانه ماساژش دادم ولی کلی گریه کرد که دست نزن درد. دارم

همونه قفل کرده به اصطلاح باید رگ گیری کنی ترسیده وقتی کسی ترس زیاد یا هول میکنه اینجوری میشه فقط باید رگهاش بگیری پاهاش داغ بشه 

لعنت به من  تمام خواب ها راست در میاد دیشب. خواب دیدم همسرم مرده خورده به دخترم .همش استرس داشت ...

از این ب بعد خواب بد دیدی سریع صدقه بزار کنار

اشکال نداره خودت رو سرزنش نکن 

ایچیز بهت بگم من قبلا با خوردن دارو توان حرکت پاهام رو‌از دست داده بودم 

ممکنه عوارض دارو یا امپولی باشه که زده