2777
2789
مال من پنج دهم بود بعد از پنج روز مثبت شد

من الان بیست و دو روز از موعدم گذشته روز هفدهم بتا دادم منفی شد . هنوز نشدم . میخواستم ببینم امیدوار باشم یا نه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان بیست و دو روز از موعدم گذشته روز هفدهم بتا دادم منفی شد . هنوز نشدم . میخواستم ببینم ا ...

نمیدونم والا واسه من سه روز قبل موعد بود فک نکنم دیگه باردار باشی مشکلی نداری؟؟ 

علائمی هم داری؟

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 
نمیدونم والا واسه من سه روز قبل موعد بود فک نکنم دیگه باردار باشی مشکلی نداری؟؟  علائمی هم دار ...

مشکل که نداشتم. علائم دل درد دارم گاهی

کمر درد دارم . نوک سینه هام حساسه. زیر دلمم سفته 

میشه به منم کمک کنید

من سه ماهه تو اقدامم یه هفته مونده به پری و معمولا دو سه روزم عقب میندازم هیچ وقتم سندرم پیش از قاعدگی نداشتم این ماه تمام علائم و به صورت گذرا داشتم دیروز دکترم خواست بتا بدم گفت ازتخمک گذاری گذشته و الانم آز بدی نشون میده که رو دو بود و منفی ولی الان حالم خیلی بده مدام دهنم خشک میشه نیم ساعت قبلم سرم سبک شد و سرگیجه گرفتم و در حد چند دیقه تهوع و بدنمم گر گرفت بعدم انگار نه انگار الان خیلی نگرانم چرا حالم اینجوریه

خدایا شکرت که نی نی سالم و صالحی نصیبم شد.... 
مشکل که نداشتم. علائم دل درد دارم گاهی کمر درد دارم . نوک سینه هام حساسه. زیر دلمم سفته  

حالا فعلا صبر کن بعضیا تا دو ماه هم بارداریشون نشون نداده

تستت هم منفی میشه؟؟؟ 

آخه واسه من تست مثبت بود آزمایش منفی

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 

دوست منم همینجوری بود ولی باردار بود هرچی تست میزد آز میداد منفی بود یه دفعه مثبت شد و بتا بالا بود بچه اش پسره دکتر گفته بود برا همین دیر نشون داد

خدایا شکرت که نی نی سالم و صالحی نصیبم شد.... 
میشه به منم کمک کنید من سه ماهه تو اقدامم یه هفته مونده به پری و معمولا دو سه روزم عقب میندازم هیچ ...

چند روز دیگه بیبی بزن انشاالله که بارداری. دکترم برو 

میشه به منم کمک کنید من سه ماهه تو اقدامم یه هفته مونده به پری و معمولا دو سه روزم عقب میندازم هیچ ...

فعلا صبر کن واسه من سه روز قبل پریود نشون نداد یه هفته که خیلی زوده دیگه

حالا فعلا صبر کن بعضیا تا دو ماه هم بارداریشون نشون نداده تستت هم منفی میشه؟؟؟  آخه واسه من ت ...

قبل آزمایش تست زدم چندبار یکی شش روز بعد یکی یازده روز بعد یکی شونزده روز قبل منفی بود

قبل آزمایش تست زدم چندبار یکی شش روز بعد یکی یازده روز بعد یکی شونزده روز قبل منفی بود

حالا صبر کن ان شاا... که بارداری 

علائمایی که داری به بارداری میخوره اما خب ممکنه که بخاطر پریود هم باشه