2777
2789
عنوان

کمکم کنید با اینکه همه چی فراهمه اما درس نمیخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 5009 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از قانون پنج ثانیه پنج دقیقه پنج ساعت استفاده کن 

قانون پنج ثانیه میگه از پنج تا یک تند زود سریع بشمار و بلند شو و کارت رو انجام بده .در واقع به مغزت اصلا فرصت فکر کردن نمیدی و قطعا درست رو میخونی .

قانون پنج دقیقه میگه فقط فقط پنج دقیقه کارت درس بخون.قطعا بعد پنج دقیقه عادت میکنی و درس خوندنت ادامه پیدا میکنه .

قانون پنج ساعت میگه اگه درس نمیخونی یک تا پنج ساعت بشین ی گوشه ای و هیچ کاری نکن حتی چیزی نخور و ننوش و دست به گوشیت نزن .هیچ کاری نکن .فقط بشین ی گوشه ای .قطعا بعد نیم ساعت بلند میشی و درس میخونی.

توی نت سرچ کنید🐰<<صدای یک خرگوش موقع آزمایش>>🐰تا ببنید حیوونا برای لوازم آرایشی بهداشتی و بوتاکس و سیگار و غیره ما چطور زجر کش میشن🐰🐂🐄🐥🐢🐒🐸🐟#نه_به_خرید_ماهی_عید🐟#نه_به_سیرک_و_باغ_وحش🐘#نه_به_نگهداری_حیوانات_خانگی🐤#نه_به_سیگار_شامپوی_صنعتی_بوتاکس🐵#نه_به_زباله_ریختن_در_طبیعت🐢#نه_به_کاشت_خرید_سبزه_عید_با_حبوبات🌿#نه_به_انجام_عمل_ها_زیبایی_روی_حیوانات🐱#نه_به_خرید_لباس_کفش_با_چرم_طبیعی🐮#نه_به_استفاده_از_اعضای_بدن_حیوانات🐂#نه_به_نگهداری_حیوانات_در_قفس🐸#نه_به_لوازم_آرایشی_بهداشتی_با_تست_حیوانی🐇🌹در مورد هر کدوم از هشتگ ها کافیه ی جستجوی کوچیک تو نت داشته باشید تا از ته قلبتون ناراحت بشید.🌹میتونیم از راه های دیگه ای غیر از باغ وحش و سیرک برای تفریح استفاده کنیم.میتونیم از لوازم آرایشی بهداشتی بدون تست حیوانی و شامپوی گیاهی استفاده کنیم.چرا برای چند ساعت تفریح ما باید حیوونا سال ها توی باغ وحش یا سیرک به بدترین شکل ممکن زندانی بشن؟چرا برای زیبایی ما حیوونا باید جونشون رو با زجر کش شدن از دست بدن؟🐱🐁🐰🐮🐥🐢🐖🐒🐟🐑🐐🐂
میدونی قبولی پزشکی داشتیم ک ازفروردین شروع کردن؟

میدونی راستش من اینا رو باور نکردم هیچوقت

اخه اگه هم میگن از فروردین شروع کردیم امثرا سه پایه رو از لحاظ آموزش اوکی بودن از فروردین دیگه تست زدنو شروع کردن

اخه تجربی چون تعداد داوطلباش بیشتره خیلی سخت تره قبولی

میدونه عزیزم خودم تجربی بودم سرویس شدم 

الان که به گذشته نگاه میکنم میگم حیییف 

قشنگ ورزش کن برقص کتاب بخون فیلم ببین اون وسطا درسم بخون 

البته این نظر منه 

تو این دوره از زندگی بشر مهارت شما رو به درآمد میرسونه نه مدرک 

واسه همین اصلا تو فاز اینایی که حتی موهاشون رو کچل میکنن واسه اینکه از اتاق نرن بیرون رو درک نمیکنم 

ما یکی از اقواممون پزشکی خوند و الان تخصصم گرفت اما طفلک تو بارداری خودش به مشکل خورده اصلا خوشحال نیست 

میخوام بگم اصل زندگی یه چیز دیگس لذتشو ببر 

خدا عمروطولانی بهت بده ولی از کجا میدونی شاید آخرین سال زندگیمون باشه دور از جونت و همش به استرس بگذشت 

از قانون پنج ثانیه پنج دقیقه پنج ساعت استفاده کن  قانون پنج ثانیه میگه از پنج تا یک تند زود سر ...

از پنج ثانیه  ث پنج دقیقه استفاده کردم تا حالا

اما میدونی مشکلم با اینکه دوست دارم درس بخونم انگار خودم نمیخوام که همون پنج دقیقه رو درس بخونم. یا اگه قانون و قوانینو میذارم بهش پایبند نمیونم

میدونی راستش من اینا رو باور نکردم هیچوقت اخه اگه هم میگن از فروردین شروع کردیم امثرا سه پایه رو از ...

ن بخدا سفت و سخت خوندنو از فروردین شروع کردن  پشت کنکوری؟یادوازدهم؟ اگه پشت کنکوری ک کل تایمت خالیه دختر خیلی وقت داری کم نیار

میدونه عزیزم خودم تجربی بودم سرویس شدم  الان که به گذشته نگاه میکنم میگم حیییف  قشنگ ورز ...

اخه وقتی به آینده فکر میکنم اصلا  دوست ندارم مدرکی نداشته باشم دانشگاه نرفته باشم

همیشه تو تصوراتم بوده کنار دانشجویی مهارتی رو یاد بگیرم

اخه وقتی به آینده فکر میکنم اصلا  دوست ندارم مدرکی نداشته باشم دانشگاه نرفته باشم همیشه تو تصو ...

خب نمیگم نرو میگم خودتو عذاب نده 

تو ایران بیشتر از تعداد خونه ها دانشگاه ساختن 

حتما قبول میشی . از مسیر لذت ببر