2777
2789
عنوان

بعد از مدت ها امشب دوباره...

241 بازدید | 12 پست

مدت هاس دارم سعی میکنم سر مسائل زناشویی گریه نکنم با خودم میگم قوی باشم تو همه زندگی ها پیش میاد ولی امشب غرورم له شد دلم خیلی واسه خودم سوخت 

چن دوزه حس میکردم خیلی با شوهرم دور شدیم از هم دیروز ی سری لباس خریده بودم انروز رفتم حموم موهام تا زیر باسنمه اتو کردم درست کردم یکی از لباسا ک باز و خوشگل بود رو پوشیدم ی ارایش کم کردم گفتم نزارم دور بشیم با شوهرم از هم اما وقتی اومد ی الکی نگام کرد فقط بعدم هیچی نگفت گفتم لباسم خوشگله؟ سرشو ب نشونه بد نیس فقط تکون داد گفت مشکی بود بهتر بود اصلاااا طرفم نیومد رفت خوابید بخدا خیلی خوشگلم هیکلمم هیلی خوبه چن ساله ورزش میکنم نمیدونم چرا اینجوری شده مطمئنم اهل خیانت نیس ولی جدیدا اصلا بهم رو نمیده هرچیم میمرسم چیشده میگه هیچی حس کردم امشب خیلی بدم حتما ک شوهرم ی دونه حداقل بوسم نکرد

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕
مطمئنی اهل خیانت نیست؟

اره مطمئنم

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی غیرت و ناتوان شدن بعضی شوهرا نگران نباش. مشکل از تو نیست.  ماهم داریم از اینا. 😄

خیلی حس بدی نسبت ب خودم پیدا کردم

این برخورد اصلا به خیانت ربطی نداره معلومه شوهرت خیلی تو داره و اصلا بروز نمیده از چه کاریت ناراحته

ن اونجوری نیس اگه ناراحت بود میگف ناراحت نیس انگار سرد شده ازم

حتما خستس منم دیشب به خودم رسیدم ولی کاری نکرد امشبم همینطور میگم بهش درخواستی نداری احیانا میگه چرا میخوام ولی فشار کاری زیاده کم اوردم کلا وقتی کارش زیاده میلی به رابطه براش نمیمونه

خیلی حس بدی نسبت ب خودم پیدا کردم

میفهمم.تک تک حس هایی که پیدا کردی رو من چندوقته پیدا کردم و دیگه خودمم سرررررد شدم. 

بعضی وقتا میگم مگه میشه این مرد باشه و این همه روز حتی شهوت نداشته باشه.......یا میگم من واسش جذاب نیستم که اینجوریه...... اصلا اعتماد به نفس ادم له میشه. 

در کل سرده دیگه باید ببریش دکتر. 

من صحبت کردم با خودش. بیان کردم. شکایت کردم. گریه کردم. تهدید به جدایی کردم. دیگه هیچکدومش فایده نداشته که نداشته. خواهر برادرانه زندگی میکنیم باهم. 😃

میفهمم.تک تک حس هایی که پیدا کردی رو من چندوقته پیدا کردم و دیگه خودمم سرررررد شدم.  بعضی وقتا ...

اخه مشکلم اینه اصلا اینجوری نیس اتفاقا خیلی ام‌گرمه ولی چند وقته اینجوری شده همش‌میگه خستم اصلا من رابطه برام مهم نیس نداشته باشه من میگم چرا حتی کوچیک ترین توجهی بهم نکرد ازم هیچ تعریفی نکرد هیچییی اصلا ب روش نیاورد ک من ب خودم‌رسیدم همیشه ظرف میشدرم‌میاد از پشت بغلم میکنه شوخی میکنه رد میشه میزنه پشتم میره ولی امشب اصلاااا خیلی خیلی برام عجیب بود

آخه به نظر فقط سرد شدن نمیاد انگار ناراحته ازت که حتی نمی‌خواد صحبت کنه

ن شوهر من ناراحت باشه مدلش جور دیگه میشه حتی وقتی ناراحته جانو جدا میکنم بدش میاد ولی امشب اومدم ی جا دیگه اصلا ب روش نییاورد