2777
2789
عنوان

چه غلطی کردم عمل کردما😓

629 بازدید | 20 پست

با این وضع زندگیم نمیدونم دماغ عمل کردنم چیم بود دیگه 

شوهرم یه نفهمیه که دومی نداره یکم درکم نمیکنه امروزم کلی نشستم گریه کردم از دستش 

الانم استرس اینکه دماغم خراب نشه داره میکشتم کلی درد کشیدم براش زحمت کشیدم بعد این نفهم یکم درک نداره 

از اینورم میگن خمیازه نکش نخند گریه نکن کار نکن دماغت ال میشه بل میشه

استرس میگیره ادم

پشیمونم بخدا اخه منو چه به عمل😓💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم خودتو بزن به بی‌خیالی حرفی هم زد توجه نکن.. کلی درد کشیدی برای عمل پس کاری نکن نتیجه نگیری... گر ...

خیلی خواستم جلو خودمو بگیرم ولی حرفاش قلبمو تیکه تیکه کرد گریه کردم اونم بدجور الانم حس میکنم دماغم درد میکنه💔

وای نه عزیزم به بعدش فک کن خیلی قشنگ و خوب میشه الکی ام گوش نکن این حرفا زیاده که اینجوری میشه اونجوری میشه اصن تا چندوقت بعدم که کلی ورم داره

لذت ببر از هرلحظه الکی ام به خودت سخت نگیر ، شوهرتم اشکال نداره دیگه سعی کن اگه خیلی اذیت میشی اهمیت ندی به حرفاش و جوری زندگی کن که خوشحالت میکنه دماغ نو مباررررک راستی

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🤍🌱
به یک ماه دیگه فکر کن خوشگل موشگل ترگل ورگل میشی(البته صد در صد الآنم هستی)  دیگه بهای زیبایی ...

مرسی عزیزم♥️

خیلی سخته مراقبتاش و اینکه ادم استرس میگیره 

وای نه عزیزم به بعدش فک کن خیلی قشنگ و خوب میشه الکی ام گوش نکن این حرفا زیاده که اینجوری میشه اونجو ...

مرسی ازت گلم

کلی استرس دارم که وای چسبم شل نشه سفت نشه فلان نشه بهمان نشه😓

میخوام خودمو بزنم به خیالی ولی نمیتونم

حالا خوبه خودش ترغیبم کرد برا عمل اینطوری میکنه💔

مرسی ازت گلم کلی استرس دارم که وای چسبم شل نشه سفت نشه فلان نشه بهمان نشه😓 میخوام خودمو بزنم به خ ...

این استرسا هستش ولی وااای از بعدش خیلی خوبه من خودم هیجان دارم فقط زودتر برم عمل کنم ولی سخت نگیر به خودت انقد زود میگذره خاطره میشن اره درکت میکنم بعضی وقتا ام نمیشه ولی زندگیه دیگه ... غصه نخور🤍

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🤍🌱