2777
2789
عنوان

داغ از دست دادن برادرم رو نمیتونم تحمل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی یه غمی توی دلته سعی کن به هرکی که میبینی به کمکت نیاز داره کمک‌ کنی چون از غمت کم میکنه حتی شده تو این سرما برای پرنده ها دونه بریز به نیت برادرت ، به گربه ها غذا بده به ادمایی که نیاز دارن کمک کن ، غمت سبک میشه

درکت میکنم‌.  سعی کن به خدا نزدیک بشی و به واسطه امام یا شهیدی که دوسش داری باهاش حرف بزن. درد ...

باهاش خیلی حرف میزنم 

هنو حتی بهش پیام میدم 

ولی آرزومه دیدنش حتی در خواب 😔😭

الهی که به اندازه ی بخشندگی و مهربانی و قلب بزرگی که داشت که همنشین خوبان باشه  🙏🏻

سلامت و شاد باشی عزیز 🙏🏻 تنها دلخوشیم فیلم هایی هست که ازش داریم ... 😔

الهی فدات شم میدونم چقد الان ناراحتی درکت میکنم گلم

ولی توام باید زندگی کنی میدونم ک خیلییییی سخته واقعا قلب ادم ب درد میاد اما نوروخدا اینجوری نکن با خودت توروخدا نکن افسرده میشی

الان روح اون خدابیامرزه بخدا راضی نیست ک شما اینطور کنید بخدا قسم ک داداشت الان جاش توی بهشته بزارید ببینه ک شما با مرگش کنار اومدید 

نکن دختر توروخدا نکن هرچند ک واقعااااا میدونم سخته من اصلا نمیشناسمتون ولی حتی اشک منم درومد چ برسه ب شما ولی باید قوی باشی پدرومادرت الان ب تو بیشتر احتیاج دارن تو اونارو سرپا کن ن اینکه خودتم اینطور کنی 

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
وقتی یه غمی توی دلته سعی کن به هرکی که میبینی به کمکت نیاز داره کمک‌ کنی چون از غمت کم میکنه حتی شده ...

مممنون از راهنمایی شما بزرگوار 

چشم حتما. 

انجام می‌دادم ولی حتما موارد ببشتری رو  به عشقِ نگاه و حال خوب برادرم انجام‌میدم 

الهی فدات شم میدونم چقد الان ناراحتی درکت میکنم گلم ولی توام باید زندگی کنی میدونم ک خیلییییی سخته ...

چشم حتما سعی میکنم قوی ار بشم به خاطر دخترم ، همسرم،  پدر و مادرم 

ممنون از اینکه وقت گذاشتید شرمنده  ناراحتتون کردم 🙏🏻

آرامش  سهم قلب مهربونتون 

امشب به یادش بغضی ترینم 🖤😔

باهاش خیلی حرف میزنم  هنو حتی بهش پیام میدم  ولی آرزومه دیدنش حتی در خواب 😔😭 ...

عزیزم برات دعا میکنم که بتونی حضور برادرت رو حس کنی. حتما جواب میده

محدثه هستم ۱۸ سالمه مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری / وزن شروع⁷⁶  وزن فعلی⁷¹ هدف⁶⁸

چشم حتما سعی میکنم قوی ار بشم به خاطر دخترم ، همسرم،  پدر و مادرم  ممنون از اینک ...

خواهش میکنم گلم حالا ک ی دختمل داری خداروشکر کن سرت رو با دخملت گرم کن سعی کن بری با دخملت بیرون برو پارک برو استخر بروکافه سعی کن انقد وقتتو پر کنی ک نتونی حتی فک کنی عزیزم 

خیلیییی سخته اما همت کن و بلند شو اگه برات راه داره و میتونی و از لحاظ مالی مشکل نداری ی نی نی دیگه بیاری خیلییی مشغول میشی انقد ک نتونی حتی ب خودت فک کنی

خواهش میکنم گلم حالا ک ی دختمل داری خداروشکر کن سرت رو با دخملت گرم کن سعی کن بری با دخملت بیرون برو ...

ان شاءالله تمتم سعیمو میکنم 

ولی اتفاقاتی یهویی کلا بهمم میریزه. 

بچه که اصلا فکرشم‌نمیکنم ..

شاغلم هستم اصلا نمیتونم و فک میکنم اعصابش رو ندارم .

ان شاءالله تمتم سعیمو میکنم  ولی اتفاقاتی یهویی کلا بهمم میریزه.  بچه که اصلا فکرشم‌ن ...

ایشالا هرچی خیره عزیزم 

فقط مواظب خودت و دخمل و همسرت باش گلم