2777
2789

اموزش پرواز روح وتجربیاتش همه بیان

💞...انـسـان روح اسـت نـه جـسـد /روح مهم است. نه جسد💋...  یک تیکه 🤏..از روح خداوند به من وتمام انسان ها تعلق دارد..🥺 بخاطر همان سعی کنیم کمتر گناه کنیم .. به احترام پروردگار 🤗

لطفا همه بیاید

💞...انـسـان روح اسـت نـه جـسـد /روح مهم است. نه جسد💋...  یک تیکه 🤏..از روح خداوند به من وتمام انسان ها تعلق دارد..🥺 بخاطر همان سعی کنیم کمتر گناه کنیم .. به احترام پروردگار 🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم خیلی دنباله شیفتم

میخوام برم پاندای کونگ فوکار😐

ولی جدی خیلی باحاله و خیلی دنبالشم

بگی واقعا جواب بده؟

منکه میگم ضرر نداره امتحانش

آهای دنیا! حواست باشه! تو دنیای "منی"!ماله "منی"! موظفی به سازی که میزنم برقصی!موظفی اونطور که رنگت میکنم رخ نشون بدی!تو...موظفی...اونجور که "من" میخوام باشی!!! گفتم یادآوری کنم😏😉
وای منم خیلی دنباله شیفتم میخوام برم پاندای کونگ فوکار😐 ولی جدی خیلی باحاله و خیلی دنبالشم بگی و ...

سلام نه ضرر ندارع مثل خاب

مثکه قبلش باید یه اسکریپت کامل از دی آرت بنویسی

ویژوال(اگه درست تلفظ کرده باشم)هم قبل خواب ببینی

ببین حتی میگن تو دی آر هرچی یادبگیری میتونی با خودت به سی آر بیاری

حتی یه زبان دیگه مثه فرانسه😶

آهای دنیا! حواست باشه! تو دنیای "منی"!ماله "منی"! موظفی به سازی که میزنم برقصی!موظفی اونطور که رنگت میکنم رخ نشون بدی!تو...موظفی...اونجور که "من" میخوام باشی!!! گفتم یادآوری کنم😏😉
سلام نه ضرر ندارع مثل خاب

عع ببخشید سلام😁

اره خیلیم حال میده

چطوری خب بگو 

ببین اینطوریه که میگن ذهن میتونه دنیا برای خودش بسازه...یه جهانه کامل...این جهان میتونه کاملا زاده‌ی ذهنو تخیل خودت باشه میتونه جهانی باشه که تو فیلمو سریال یا کارتون و یا حتی کتاب دیدی

با شیفتینگ و طبق قانون ماتریس و متافیزیک و کاملا اثبات شده شما میتونی به اون دنیا بری ولی نه مثله یه خواب!خواب کنترلش دسته خودت نیست.نا واضحه و حواست درش کار نمیکنه

با شیفتینگ دنیای ذهنیت(بهش میگن دی آر)کاملا شبیه این دنیاس(سی آر)شما حتی میتونی اونجا لمس کنی بچشی بو کنی بشنوی خلاصه کاملا مثله این دنیا

کلمات رپ به زبان ساده بگین مام بفهمیم 

یعنی روحت رو از جسمت خارج کنی بره دنیارو ببینه 🌚

کلمات رپ به زبان ساده بگین مام بفهمیم 

من توضیح دادم

یعنی روحت رو از جسمت خارج کنی بره دنیارو ببینه 🌚

نه اتفاقا اصلا روح نیست

ذهنه

تخیلی که بیش از حد واقعی شده

باروح کاری نداره...که اگه با روح کار داشت خطری میشد