هفت سالشه سرماخورده سرفه میکنه پلارژین و برم هگزین دادم بهش انقد سرفه میکنه که بالامیاره.دائما هم مریضه.راهی واسه برطرف شدن خلط گلو و قطع شدن سرفه هاش دارین؟
برای سرفه ش قدومه شیرازی معجزه س برای خلطش هم برم هگزین ودیفن هیدرامین باید بخوره تا دوره ش تموم شه و نگران نباش امسال همه بجه ها همیشه مریضن مطمئنم هوا آلوده س چون اینهمه سال بچه بزرگ کردم همیشه م مواظبم امسال از پاییز یکسره مریضه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام عزیزم. بخور تو خونه بذار سرد و گرمش فرق نداره. هوای خونه مرطوب باشه سرفه هاش کمتر میشه. اگر بینیش کیپ اسپرس استفاده کن چون بیتی کیپ باشه از دهان نفس میکشه درنتیجه سرفه میکنه
مرسی عزیزم برم هگزین رو تازه شروع کردم الان انقدر سرفه کرد که قلبم درد گرفت اخه خیلی هم ضعیفه
غصه نخور عزیزم منم فک میکردم بچه م مشکل داره که یکسره مریضه ولی متاسفانه هوا آلوده س ظلم فقط از یه طرف نیس که خواهر....فردا حتما براش قدومه شیرازی بخر مثل معجزه میمونه فقط یه قاشق میخوره همون اول آروم میکنه