2777
2789
عنوان

درس یا شغل؟؟؟

81 بازدید | 16 پست

درس خوندن بهتره یا کار کردن 

اونایی که درس خوندین اگه برگردین عقب بازم همین راهو ادامه میدین یا ن 

الان خیلی درامد توی ناخنکاری ، ارایشگری و ... هست 

بنظرتون درحالت فعلی درس یا شغل؟

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🤍🌱

دیگ اونقدری که ناخن کار هست ناخن نیست 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من توارایشگاه کارمیکردم عقدکردم نامزدم نزاشت کارکنم اگه کارم دولتی وخوب بودشایدچیزی نمیگفت..بنظرم معلمی برا یه خانم خیلی شغل خوبیه ..خواهرم فرهنگیانه خیلی خوبه

از صدای گذر آب چنان میفهمم تندتر از آب روان عمرگران میگذرد زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آرزویم اینست آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست💚🙃😍

درستوبخون برافرهنگیان..درکنارمعلمی میتونی حرفه ی دیگه ای هم یادبگیری

از صدای گذر آب چنان میفهمم تندتر از آب روان عمرگران میگذرد زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آرزویم اینست آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست💚🙃😍

درس خواندن در راستای شغل همیشه نتیجه بهتری میده ولی اگر شغلی دوست داری که دانشگاه و درس نداره نیاز به درس خواندن نیست ولی حتما کلاسها و آکادمی های تخصصی داره پس برو در همون زمینه حرفه ای مهارت کسب کن.

اگر تونستی بعد ها حداقل دانشگاه برو چون خیلی دنیات عوض میشه و سطح فکریت تغییر می‌کنه.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
من توارایشگاه کارمیکردم عقدکردم نامزدم نزاشت کارکنم اگه کارم دولتی وخوب بودشایدچیزی نمیگفت..بنظرم مع ...

اتفاقا رشتمم انسانیه بنظرت فرهنگیان خیلی خوبه

جفتش، درس برای اینکه اگر توی کارت اتفاقی افتاد حداقل یه گزینه دیگه برای درامد داشته باشی

اره اینم درسته

درستوبخون برافرهنگیان..درکنارمعلمی میتونی حرفه ی دیگه ای هم یادبگیری

فرهنگیان واقعا خیلی خوبه؟!! همه میگن

درس خواندن در راستای شغل همیشه نتیجه بهتری میده ولی اگر شغلی دوست داری که دانشگاه و درس نداره نیاز ب ...

اره من بیشتر شغلی دوست دارم که درس خوندنی نباشه و بیشتر عملی باشه ولی عاشق روانشناسی ام هستم البته اکثرا میگن روانشناسی اصلا آینده شغلی خوبی نداره و اکثرا میگن فرهنگیان و حقوق خیلی خوبه چون من بخوام شغلم بدون درس باشه برم آکادمی یاد بگیرم و حرفه ای بشم که حتما میرم بازم درکنارش باید درسو بخونم و دانشگاه برم درسته اصلا دیگه نمیشه مدرک با سطح پایین

اتفاقا رشتمم انسانیه بنظرت فرهنگیان خیلی خوبه

والامنکهذارم خواهرمومیبینمدمیگم کاش منم فرهنگیان میخوندم خیلی عالیع. اززمان دانشجویی حقوق میگیری دستت توجیب خودته..تعطیلاتت باحقوقه.۳ماه تابستون تعطیلی حقوقم میگیری..معلمی هم که ماشالاتعطیلاتش زیاده..صب۷میری مدرسه تا۱اینا..خیلی خوبه

فرهنگیان واقعا خیلی خوبه؟!! همه میگن

عالیه دختر

والامنکهذارم خواهرمومیبینمدمیگم کاش منم فرهنگیان میخوندم خیلی عالیع. اززمان دانشجویی حقوق میگیری دست ...

اره واقعا خیلی خوبه مزایا داره و مهم تر از همه حقوق و مستقل بودنش

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز