2777
2789
عنوان

کمکم کنین لطفا

68 بازدید | 7 پست

سلام من اضافه وزن دارم از افسردگی دارم دیوونه میشم حالم خیلی بده پول عمل کردنو ندارم حال روحیم داغونه رژیم میگیرم ولش میکنم چیکار کنم خواهش میکنم کمکم کنین رو همه ی‌زندگیم تاثیر گذاشته اعصابم همبشه خورده از خودم حالم بهم میخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم برو باشگاه علاوه بر رژیم چون اونحا بقیه رو میبینی انگیزه میگیری توخونه ورزش نکن سعی کن واسه خو ...

دلم میخواد خودمو بکشم بخدا باشگاه میرم ولی خسته میشم دیگ نمیرم

دلم میخواد خودمو بکشم بخدا باشگاه میرم ولی خسته میشم دیگ نمیرم

مهمترین  چیز اینکه سعی کن خودت و بدنت رو دوس داشته باشی چه چاق چه لاغر 

میتونم چندتا بلاگر افزایش اعتماد به نفس خارجی بهت پیشنهاد کنم پیجشونو ببینی که چقد با وجود همه نواقصی که دارن اعتماد بنفشون بالاست! 

ببین اعتماد ب نفس ابنطوری ب دست نمیاد وقتی چیزی ک میخامو ندارن

عزیزم قرار نیست هر چیزی و ادم نداشته باشه بخواد خودشو بکشه و افسردگی بگیره باید سعی کنی تلاش کنی همت کنی تا بتونی بدست بیاری منم دوسم ۸۵ کیلو بود الان شده ۵۷ کیلو چون خواست. تونست 

لاغری یک اصولی داره. مثل خواب به موقع، پرهیز از شیرینی جات ،هله هوله،سس،  خوردن سه وعده غذا به میزان کم. غذاهای چاق کننده باید در صبحانه باشه و  بعدش فعالیت داشته باشی.