2777
2789

تورو جون مادرت کات کن توروخدا کات کن اون زن گناه داره توروخدا تمومش کن اگه ادامه بدی خیری توش نیست برات 

من که دارم برات حرف میزنم پارسال حامله بودم پنج ماه بودم بچمم دختر بود فهمیدم با یه زن تو رابطه هستش خیلی عذااااب کشیدم خیلی سه بار به من خیانت کرد با اینکه حامله بودم نتونستم بمونم شوهرمم مثل دوست پسر تو به من می‌گفت دیگه نمی خوامت برو طلاق بگیر انگار نه انگار من دوسش داشتم انگار نه انگار من حامله بودم اینجور آدما عوضی و هرزه هستن مثل دوست پسر تو مثل شوهر من اتفاقا شوهر منم اشکش دم مشکش بود زود میزد زیر گریه ولی عوضی بود بی رحم بود 

من جدا شدم 

نگا کن من حامله بودم جدا شدم من با شکم جلو اومده دویدم تو دادگاه و پاسگاه من قلبم شکست من زندگیمو و کسی رو که دوسش داشتم رو از دست دادم البته اونم لیاقت منو نداشت 

بچمو بعد زایمان ندیدم دادم به باباش 

توروخدا نخواه که باعث  خراب شدن یه زندگی بشی 

این همه مرد و پسر مجرد هستش برو با اونا 

زندگی اون مرد هرزه هم اول و آخر خراب میشه ولی نزار تو باعثش باشی 

اون اگه با تو هم باشه به توام رحم نمیکنه بعد یه مدت به توام خیانت می‌کنه 

شوهر من با من دوست بود علشقمممم بود ولی آخرش چیشد چهار بار توی پنج سال بهم خیانت کرد 

توروخدا عاقل باش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازه عضو شده غیبم شد زود هرکسیو باور نکنید

با احمق که بحث کنی میشید دوتا احمق   احترام به تمام مذهب ها علایق سلایق اعتقادات تو هرطور که باشی دوست خوب منی:) آرمی هستم🙂ی عدد فیلم باز کور کن کیدراما🙃علاقه به بحث با هیتر و مخالفام ندارم پس شات آپ بچ

دختره چند سالش بود اسی؟ انگیزه اش چی بود که باشوهرت دوست شده بود؟ 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
الهی خدا لعنت کنه زنای خونه خراب کنو

کاش خانومایی که تو این سایت درگیر همچین روابطی هستن این متن رو بخونن 

بخدا خیانت قلب یه زن رو مچاله می‌کنه من همه ی احساساتم یخ کرد 

من همه زحماتم به هدر رفت من شدم مادر بچه ای که الان معلوم نیست ایندش چی میشه 

البته استارتر فکر کنی خیلیم بد نشد اگر اون زن هرزه پیداش نمیشد تو همیشه توهم اینو داشتی همسرت مرد خوبیه و همه خودتو فداش میکردی.

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

کاش خانومایی که تو این سایت درگیر همچین روابطی هستن این متن رو بخونن  بخدا خیانت قلب یه زن رو ...

انشاالله آینده بچت خوش اقبال و خوش طالع باشه گلم

میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه