2777
2789
عنوان

خداااا:)))))

193 بازدید | 17 پست

خسته شدم ؛))))

فک کنم تا آخر عمرم طلسم باشم

اون بی شرف و بی وجدان همش برام طلسم میگیره...

یبار گرف انقد حالم بد شد ی ماه بود زندگیم شده بود جهنم منه ساده هم رفتم پیش دعا نویس باطل شد خوب شدما ولی دیگه افسردگی و دلشوره و تپش قلب نداشتم فقط تو خواب اذیت میشدم...

هفته پیش فهمیدم اون بی همه چیز دوباره طلسمم کرده 

آخه چرا آدما انقد نامردن مگه چیکارشون کردم چرا خدا منو نمی‌بینه چیکار کردم انقد باید عذاب ببینم؟!

ن میتونم خدکشی کنم نه میتونم زندگی کنم موندم همینجوری فقط عذاب میکشم :)))

تا کی صبر و تحمل کنم؟!

اون شیطان صفت دست از سرم بر نمیداره ینی تا ابد باید اینجوری باشه زندگیم پس خدا کجاستتتتت چرا اون نامردو ب سزای اعمالش نمیرسونه لعنت به دنیا 💔

دعام کنید خستم خیلی خستم کاش خدا منو میکشت تا انقد عذاب نکشم:)

من سارا هستم ۲۶ سالمه ( نام کاربریم همینجوری زدم و نتونستم تغییر بدمش) 

عزیزم🥲🥲 با قران خوندن خودتو اروم کن شنیدم سوره بقره خیلییی تاثیر داره انقدم بهش اهمیت نده و نزار روت تاثیر بزاره خودشم بکشه تا خدا چیزیو نخواد اتفاقی نمی افته💖 پس برا خودت تلقین نکن طرف نمیتونه زندگیتو بهم بریزه

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عمم دقیق همین اتفاقا میوفتاد تو زندگیش،باید حتما نمازت اول وقت دائم الوضو و سوره جن رو مدااام بخونی ...

انقد نماز و قرآن خوندم دهنم کف کرد ولی هیچی نشد ... 

عزیزم خدا از همه بزرگتره وقتی اینطوری حرف نیزنی درواقع داری کفر میگی.توکلت به خدا باشه من هم خانواده شوهرم خیلی دعا مینویسن ولی بیشتر توکلم به خداست.میگم حتما خودش اینطوری میخواد.یا خیلی حالم بد میشه هر چی دعا باطل سحر از اینترنت میخونم تو آب میخورم خالم خوب میشه.آیه یا معشرالجن والانس سوره الرحمن هفتاد بار بخون به آب بخور اینقدر ناامید نباش.سوره معوذتین مدام تکرار کن 

عمم دقیق همین اتفاقا میوفتاد تو زندگیش،باید حتما نمازت اول وقت دائم الوضو و سوره جن رو مدااام بخونی ...

آره دقیقا همینه.من هم همسرم اصلا نگام نمیکرد الان سوره جن بلند میخونم حالش خوب میشه

عزیزم🥲🥲 با قران خوندن خودتو اروم کن شنیدم سوره بقره خیلییی تاثیر داره انقدم بهش اهمیت نده و نزار ر ...

هر روز گوش میدم 

بهم ریخته من شیش ماهه اصلا آرامش ندارم...

من هی باطل میکنم اون باز طلسم میکنه

کاش خدا ی کاری میکرد اون دیگه نتونه طلسمم کنه...

من همیشه فک میکردم تا خدا نخواد هیچکس نمیتونه زندگیمو خراب کنه ولی شد ... 

هر روز گوش میدم  بهم ریخته من شیش ماهه اصلا آرامش ندارم... من هی باطل میکنم اون باز طلسم میکن ...

امیدتو از دست نده بازم باور داشته باش خدا طرف توعه🥺 مطمئن باش اونم یه روزی بدجوری جزای کاراشو میبینه🙂

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡
عزیزم خدا از همه بزرگتره وقتی اینطوری حرف نیزنی درواقع داری کفر میگی.توکلت به خدا باشه من هم خانواده ...

دست خودم نیست...

انقد از آدما بدی دیدم که بریدم از زندگی...

اون آدمی که من میشناسم فقط میخاد خدش خوشبخت باشه چش نداره ببینه من خوشبختم لعنت بهش ... 

منو بدبخت کرده خودش و بچهاش غرق خوشبختین..

پس عدالت خدا کجاست؟💔

حرز امام جواد هم میگن خوبه محافظت میکنه.زیاد دنبال دعانویس نباش

جای معتبر نمیشناسم که بخرم یبار گرفتم هیچی نشد

امیدتو از دست نده بازم باور داشته باش خدا طرف توعه🥺 مطمئن باش اونم یه روزی بدجوری جزای کاراشو میبین ...

🥺❤️‍🩹 باور دارم بهش ؛) ولی بعضی موقع ها انقد حالم بده کم میارم... 

🥺❤️‍🩹 باور دارم بهش ؛) ولی بعضی موقع ها انقد حالم بده کم میارم... 

قطعا بعد از هر سختی آسانی هست🙂🫂